Zώδια - Εβδομαδιαίες προβλέψεις 9-14/11: Ο Άρης στον Υδροχόο
Ο Άρης στον Υδροχόο από 9 Νοεμβρίου και εβδομαδιαίες προβλέψεις! Δράση μέσω αντίδρασης, αυτά είναι τα ζώδια της εβδομάδας!

zwdia

Ο Άρης στον Υδροχόο από 9 Νοεμβρίου και εβδομαδιαίες προβλέψεις
Δράση μέσω αντίδρασης

Από την Λίλιαν Σίμου

Ο Άρης, πλανήτης με αναφορά στην δράση και την ροή των ενεργειών μας σε κάθε επιχείρημα ή τόλμημα, περνά από τις 9 Νοεμβρίου στον δυναμικό Υδροχόο, προϊδεάζοντας για μία περίοδο όπου γίνεται μία στροφή στην ζωή και στις δραστηριότητές μας. Θα παραμείνει εκεί ως τις 18 Δεκεμβρίου.

Ο Άρης, δυναμικός και απαιτητικός, αναπτύσσει ταχύτητα και προκαλεί έκπληξη ή σεισμικές δονήσεις. Καθώς το ζώδιο είναι σταθερό, η δυναμική του είναι επίμονη και έχει διάρκεια. Γίνεται αισθητή και εκπλήσσουμε τους άλλους όπως και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Κατά την περίοδο αυτή θα γίνουμε επινοητικοί, ευρηματικοί, άμεσοι και διορατικοί. Αν είμαστε σωστά εστιασμένοι στο «κέντρο μας», θα προνοήσουμε και να προηγηθούμε των καταστάσεων της ζωής.

Θα μας έλκει η τεχνολογία, θα έχουμε επιδεξιότητα και γρήγορη αντίληψη, θα μπορούμε να εστιαστούμε στην γνώση, με ιδέες καινοτόμες και πρωτοποριακές.

Σε ατομικό επίπεδο μπορεί να επαναστατήσουμε ενάντια σ’ αυτούς που θεωρούμε ότι μας στερούν την ελευθερία μας ή μας δημιουργούν πόνο και να σπάσουμε μακροχρόνιους συντροφικούς, φιλικούς, οικογενειακούς ή κοινωνικούς δεσμούς, ανάλογα τον τομέα που βιώνουμε την παρουσία του Άρη. Ας προσέξουμε να μην γίνουμε προσβλητικοί λόγω της υπερβολικής νευρικότητας.

Στον αισθηματικό τομέα, κάποιοι θα επιθυμήσουμε την ελευθερία και την ανεξαρτησία, κάποιοι άλλοι θα αναζητήσουμε την συντροφικότητα καθώς θα αισθανθούμε μία «παρουσία» στη ζωή μας, ως ξεχωριστή, συγκλονιστική και μαγνητική!

Σε μία ήδη υπάρχουσα σχέση, θα απαιτηθεί να υπάρξει ανανέωση, αλλαγή από την ρουτίνα, τόνωση του ερωτικού στοιχείου.

Μία συλλογική δράση με άξονα ένα κοινωφελές έργο, θα συνεισφέρει στην ανθρωπότητα. Η κοινωνική προσφορά διευρύνεται και γίνεται πιο σημαντική αυτή την εποχή. Αρκεί να θέλουμε να σπάσουμε τον περιορισμό, να αντιδράσουμε στην φθορά του χρόνου και να στοχεύσουμε προς νέους ορίζοντες.

Πολιτικές ιδέες που σπάζουν παραδόσεις και προβάλλουν ένα νέο ιδεολογικό σχήμα αναπτύσσονται με τον Άρη στον Υδροχόο και η προσδοκία για ένα καλύτερο κόσμο, με νέα πρότυπα, εμπνέει νέους αγώνες.

Η μάχη για ισότητα και αδελφότητα, αφήνει πίσω το «εγώ» (από το απέναντι ζώδιο του Λέοντα) και αγκαλιάζει το κοινωνικό περιβάλλον.

Στην πολιτική πλευρά, ως προς τον χάρτη της Ελλάδας, αγγίζει τον Ουρανό και τον Ήλιο της χώρας, προκαλώντας σκληρές αντιπαραθέσεις μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, απρόβλεπτες ή σπασμωδικές κινήσεις που δηλώνουν ασύνδετη συμπεριφορά. Θετική είναι η γωνία όμως προς τον ωροσκόπο και την Σελήνη της χώρας (δηλώνουν την εικόνα του λαού) και τον Άρη της χώρας (που εκφράζει τις «συμμαχικές δυνάμεις»).

Προς το τέλος της διαδρομής, θα αγγίζει τον Ερμή της Ελλάδας, όπου τότε θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις δίχως όμως συνέπεια. Θα υπάρχει ο στόχος να εκπλήξουν ή να προλάβουν εξ απροόπτου τον λαό και να φέρουν ένα απρόβλεπτο χτύπημα στους αντιπάλους. Η στάση είναι παγερή και δίχως συναίσθημα, υπολογισμένη να ανατρέψει κάθε προβλεπόμενη αντίδραση.

Ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέπουμε και μία εκρηκτική ατμόσφαιρα με διαλυτικές τάσεις, στους κόλπους της συγκυβέρνησης.

 

Στην δύσκολη πλευρά του, ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου, προκαλεί αντιδράσεις απότομες και ανεξήγητες, σκληρότητα και διασπαστική συμπεριφορά. Η ισχυρογνωμοσύνη προβάλλει την έπαρση του «εγώ» απέναντι στην κοινωνία, απαιτώντας αναγνώριση και μαγνητίζοντας την προσοχή ακόμη και με αρνητικό τρόπο. Η ευρηματικότητα περιορίζεται στον εντυπωσιασμό.

Μία ακόμη αρνητική λειτουργία του Άρη στον συγκεκριμένο χώρο, είναι η αίσθηση πως είμαστε «παντοδύναμοι». Κατά συνέπεια μπορεί να αναλάβουμε ριψοκίνδυνες αποστολές και να θεωρήσουμε πως είμαστε «υπεράνθρωποι».

Στις οικονομικές συναλλαγές και δραστηριότητες, υπάρχει η τάση να χάσουμε χρήματα είτε από έναν αστάθμητο παράγοντα, είτε από παράδοξες επιλογές στο επαγγελματικό μας πεδίο.

 

Στην υγεία, θα χρειαστεί να προσέχουμε το κυκλοφορικό, τον εκνευρισμό και τις εντάσεις, όπως και την προδιάθεση για ατυχήματα (εφ’ όσον φυσικά αγγίζει ευαίσθητα σημεία του ατομικού μας ωροσκοπίου). Ανάλογα τον τομέα που διανύει ο Άρης, μπορεί να φέρει ατύχημα με αυτοκίνητο ή ένα μέσο μεταφοράς, τραυματισμούς από τη χρήση εργαλείων ή αιχμηρών αντικειμένων, ηλεκτροπληξία ή μια ξαφνική χειρουργική επέμβαση.

 

 

 

Ο Άρης θα σχηματίσει τις ακόλουθες σημαντικές όψεις κατά την διάρκεια της παρουσίας του στον Υδροχόο:

 

1 Δεκεμβρίου: τρίγωνο προς τον Δία

Σε ζώδια του αέρα, η δράση γίνεται κοινωνική, ενδιαφέρουσα, αναπτύσσοντας συνεργασίες, ομαδικές προσπάθειες, συλλογικές κινήσεις.

 

3 Δεκεμβρίου: εξάγωνο προς τον Κρόνο

Σοβαρότητα, υπεύθυνες επιλογές στην δράση και στις καινοτομίες. Νέα φιλοσοφία, νέα οπτική που εκπλήσσει ευχάριστα.

 

6 και 7 Δεκεμβρίου: ακριβές εξάγωνο προς τον Ουρανό

Σε αμοιβαία υποδοχή οι δύο πλανήτες, ανανεώνουν την δράση μας, στηρίζουν τις ευχάριστες αποκαλύψεις και αναζωογονούν την δυναμική μας. Νέες συλλήψεις ιδεών, νέες γνωριμίες ή κατακτήσεις, θα μας φέρουν χαρά.

 

 

 

Οι συμβουλές μας για κάθε Ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπο:

 

Κριός

 

Οι στόχοι σας μπορεί να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα πρότυπα, η εφευρετικότητα σας, σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Ενδεχομένως να δημιουργηθεί έλξη προς άτομα με παρόμοια ιδεολογία με τη δική σας και θα αναλάβετε ένα έργο από κοινού. Με ένα άτομο όμως του φιλικού περιβάλλοντος, ίσως ενοχληθείτε γιατί θα σας εκπλήξει δυσάρεστα.  Ωστόσο, οι φίλοι ή ο κοινωνικός σας χώρος, στηρίζουν το έργο σας τις περισσότερες φορές και σας ενθαρρύνουν. Αν αντιμετωπίζετε επαγγελματικά προβλήματα, τώρα θα δείτε να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και θα κάνετε τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις ή θα αλλάξετε τα δεδομένα ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Θα είστε επινοητικοί και καινοτόμοι.

 

 

 

Ταύρος

 

Διάφορα γεγονότα που θα συμβούν στη ζωή σας αυτό το διάστημα θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Αμφισβητείτε τα πάντα, αισθάνεστε απογοητευμένοι από κάποιο γονέα ή τους εργοδότες σας. Αγωνίζεστε να φέρεται αλλαγές και καινοτομίες όχι τόσο για προσωπικό όφελος αλλά και για το γενικό καλό, στο επαγγελματικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον. Θα ήταν καλό να μη φερθείτε με σκληρότητα ή απρόβλεπτα, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επιπλοκές στην καριέρα σας. Η ανασφάλεια σας μπορεί να εκφραστεί με επαναστατικό και απόλυτο τρόπο  προς εκείνους που πιστεύετε ότι στερούν την ελευθερία σας. Αποφύγετε την αντιπαράθεση αυτό το διάστημα με κάποιο συγγενή ή μία κοινωνική γνωριμία.

 

 

 

Δίδυμοι

 

Ο Άρης σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιο σας. Θα σας αρέσει να τολμήσετε μία επιχείρηση προς νέους ορίζοντες, καινοτόμα, πρωτότυπη ή σε σχέση με τη τεχνολογία. Τα γεγονότα που θα συμβούν αυτό το διάστημα θα αποτελέσουν αφορμή να δείτε τα λάθη σας και να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Αυτά τα γεγονότα θα σας ωθήσουν να αναθεωρήσετε τις θρησκευτικές και ηθικές σας αρχές και θα αποκτήσετε μια προοδευτική αντίληψη του κόσμου, βασισμένη στις αρχές της ελευθερίας και της ισονομίας. Αποδέχεστε νέες συλλήψεις ιδεών και αναζητάτε μια καινοτόμο φιλοσοφία ζωής. Αν είστε σπουδαστές είναι μια καλή εποχή για να μελετήσετε, προσπαθήστε όμως να βάζετε τάξη στη μελέτη σας και να μην κάνετε προσπάθεια αποσπασματική. Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους με διαφορετική φιλοσοφία ζωής από τη δική σας

 

 

 

Καρκίνος

 

Ασχολείστε ενστικτωδώς με τη βαθύτερη πτυχή του ψυχισμού σας, με σκοπό να απελευθερωθείτε από φοβίες, αγωνίες και ανασφάλειες. Δεν θα αντέχετε την αδικία, την καταπίεση, τον περιορισμό. Στην προσωπική σας ζωή, μπορεί ένα ξαφνικό ενδιαφέρον να σας μαγνητίσει και να προκαλέσει έντονο πάθος ή επιθυμία για κατάκτηση. Ή να αλλάξετε στάση απέναντι στο ταίρι σας. Ένα μυστικό σας ενδέχεται να αποκαλυφθεί αν δεν προσέξετε. Απρόοπτα γεγονότα θα επηρεάσουν επίσης την οικονομική σας κατάσταση και ίσως έχουν σχέση με το σύντροφο ή τον συνεργάτη. Μία διαφωνία μπορεί να προκύψει για ένα περιουσιακό στοιχείο. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις επενδύσεις, ή να τις κάνετε με μεγάλη σύνεση.

 

Λέων

 

Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε την αλήθεια στις σχέσεις σας είτε αυτές αφορούν είτε τον σύντροφο, είτε τον συνεργάτη σας. Αν οι σχέσεις δεν στηρίζονται σε στέρεες βάσεις θα κλονιστούν σε ένα βαθμό. Αισθάνεστε την ανάγκη να σπάσετε στη στιγμή όλους τους δεσμούς ή τις συμφωνίες σας γιατί δεν επιθυμείτε  να περιορίζεται η ελευθερία σας. Μπορεί να βιώσετε μία ξαφνική επιθετικότητα που θα σας εκνευρίσει, αλλά δεν αποκλείεται να δεχτείτε ένα ξαφνικό ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας συναρπάσει ή θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Νέες γνωριμίες θα ανανεώσουν την ζωή σας και θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα στενά πλαίσια του κύκλου σας.

 

 

 

Παρθένος

 

Ξαφνικά γεγονότα ή αντιδράσεις στον τομέα της εργασίας, θα πρέπει να δημιουργήσουν αστάθεια ή υπερδραστηριότητα. Είστε αγχώδεις από τη φύση σας και θα ήταν σημαντικό να παραμείνετε ψύχραιμοι. Η χρήση της τεχνολογίας θα σας βοηθήσει κι αν δεν έχετε ειδίκευση, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να εκπαιδευτείτε. Δεν αποκλείεται από ένα απροσδόκητο γεγονός να επιφορτιστείτε με επιπλέον εργασία. Θα ήταν σημαντικό να ξεκουράζεστε, καθώς υπάρχει η τάση για μεγάλη προσπάθεια στην εργασία και μία νευρική εξάντληση. Αν σας έχει κουράσει η ρουτίνα, δεν κατάλληλη εποχή να επαναστατήσετε.  Θα σας βοηθήσει να κάνετε αλλαγές στο τρόπο ζωής και διατροφής.

 

Ζυγός

 

Ευνοϊκός ο Άρης προς το ζώδιό σας. Είστε έτοιμοι να ζήσετε μια συναρπαστική ερωτική περιπλάνηση. Ο έρωτας αυτός θα είναι κεραυνοβόλος και μοναδικά μαγνητικός,  αλλά δεν παρέχει σταθερότητα αρχικά. Όσο κρατήσει θα το απολαύσετε, και το ατομικό σας ωροσκόπιο θα δείξει αν υπάρχει μελλοντική προοπτική. Ωστόσο,  αν υπάρχει ήδη στη ζωή σας μια σταθερή σχέση, οι πειραματισμοί τέτοιου είδους θα σας προκαλέσουν δονήσεις. Αν είστε γονείς εκπλήξεις έρχονται από τα παιδιά σας, σε κάθε είδους προσπάθεια επιβολής προς αυτά. Θα είναι σημαντικό να βρείτε ενδιαφέροντα που θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα είναι επινοητικά ή στον χώρο του αθλητισμού.

 

Σκορπιός

 

Ο Άρης διανύει τον τομέα που αντιπροσωπεύει το θεμέλιο της ύπαρξης σας, αφορά τις ρίζες σας, το σπίτι και την οικογένεια σας. Πρέπει να περιμένετε αλλαγές στις πιο προσωπικές και ιδιωτικές πλευρές της ζωής σας, δηλαδή στο σπίτι, στις σχέσεις σας με τους γονείς ή γενικότερα στο οικογενειακό περιβάλλον. Εκπλήξεις αναμένονται και μπορεί να αποκαλυφθούν μυστικά που θα αναστατώσουν την ηρεμία και την οικογενειακή γαλήνη. Ίσως δημιουργηθούν εκείνες οι συνθήκες που θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε σπίτι, είτε μετά από ένα διαζύγιο, είτε μετά από μια ζημιά, είτε μπορεί να συμβεί αυτή η αλλαγή μετά από μια ανακαίνιση ή με την αγορά ενός καινούργιου σπιτιού.

 

Τοξότης

 

Η επιθυμία σας να διεκπεραιώνετε γρήγορα, γραφειοκρατικές διαδικασίες που κωλυσιεργούν και δυσκολεύουν τις κινήσεις σας, σας κάνει να ανυπομονείτε και να επαναστατείτε. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να εκδηλώνετε έναν επιθετικό τρόπο και να  προσπαθείτε να επιβληθείτε με μία μονοκόμματη ή απότομη συμπεριφορά. Αποφύγετε να γίνεστε ευέξαπτοι για να μην χάνετε το δίκιο σας. Ευτυχώς η ευέλικτη και ευχάριστη φύση σας, βοηθά να κάνετε ελιγμούς. Για να είστε αποτελεσματικοί και αποδοτικοί, αφού είστε επινοητικοί, θα χρειαστεί να έχετε ψυχραιμία με το άμεσο περιβάλλον και κυρίως τους συγγενείς.  Αν είστε συγγραφείς, για θα έχετε έμπνευση και γίνεστε πολύ παραγωγικοί. Οι ιδέες είναι καινοτόμες και εντυπωσιακές.

 

Αιγόκερως

 

Η θέση του Άρη σας παροτρύνει να αντιδράσετε και να υπερασπιστείτε αυτά που θεωρείτε σημαντικά ως αξίες ζωής. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε στην διαχείριση των οικονομικών δεν είναι οι ενδεδειγμένες και μπορεί να έχετε απώλειες. Θα ήταν σημαντικό να προστατέψετε ότι σας ανήκει, διότι μπορεί να χάσετε κάτι πολύτιμο για σας από απροσεξία ή από κακή διαχείριση. Αποφύγετε να επενδύσετε χρήματα σε επιχειρήσεις ή αλλού, κινδυνεύετε να ρισκάρετε χωρίς την σύνεση που σας χαρακτηρίζει. Μία επιμόρφωση στην τεχνολογία, θα βοηθήσει το εισόδημά σας. Αν κάνετε μία συνεργασία, αυτή την εποχή, μπορεί να αποβεί ωφέλιμη, εφ’ όσον ταιριάζει στα ατομικά χαρακτηριστικά σας και εκείνα του συνεργάτη.

 

Υδροχόος

 

Αυτό τον καιρό είστε ανήσυχοι, διαρκώς αναζητάτε καινούργιες συγκινήσεις. Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στη ζωή σας, χωρίς να τις περιμένετε. Η επιθυμία σας για απόλυτη ανεξαρτησία εμποδίζει την ομαλή πορεία των σχέσεων σας. Αισθάνεστε την ανάγκη να επαναστατήσετε ενάντια σε ό,τι σας καταπιέζει, να βγείτε έξω από τα όρια και τους περιορισμούς που βάζουν οι άλλοι για σας ακόμα και αν, αυτοί οι άλλοι είναι ο / η σύντροφός σας. Δεν αντέχετε την αδικία, την σκληρότητα, την πειθαρχία, ενώ ξέρετε ότι τώρα μπορείτε να απελευθερωθείτε από όλα αυτά. Προσέξτε ούτως ώστε αυτή τη φυγή να είναι εποικοδομητική. Η δράση θα είναι καινοτόμα, αλλά αποφύγετε την απόλυτη ή ανάλγητη συμπεριφορά. Εντυπωσιάστε με τις ιδέες και την ευρηματικότητά σας.

 

Ιχθείς

 

Αυτή την εποχή, ο Άρης αγγίζει τον χώρο του υποσυνειδήτου σας και ωθεί κρυμμένα μυστικά και απωθημένα σας να βγουν στην επιφάνεια. Υποσυνείδητες πιέσεις, αποκαλύψεις μυστικών, εχθρικές ενέργειες αποκαλύπτονται ξαφνικά στη ζωή σας. Τίποτα όμως δεν γίνεται ανεξήγητο, αλλά είναι αποτέλεσμα ενεργειών από το παρελθόν. Κάποιες στιγμές κλείνεστε στον εαυτό σας επειδή αισθάνεστε ότι στην απομόνωση βρίσκετε την πραγματική ελευθερία. Ή μπορεί να αισθανθείτε το αντίθετο και να θέλετε να δραπετεύσετε από κάθε είδους περιορισμούς, να γκρεμίσετε τα τείχη και να ελευθερωθείτε. Θέλετε να ελευθερωθείτε απ’ τα μυστικά και βάρη, που σας προκαλούν άγχος, φόβο από ένα απροσδιόριστο λόγο. Η εσωτερική φιλοσοφία, η γιόγκα, εναλλακτικές μέθοδοι, μπορούν να βοηθήσουν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;