ΕΕΔΕ: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων
Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ανακοίνωσε την έναρξη της 20ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Ελληνική-Εταιρία-Διοικήσεως-Επιχειρήσεων_1222878019

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ανακοίνωσε την έναρξη της 20ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στις 20 Ιανουαρίου 2017 στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ, στην Πάτρα.

Η ΕΕΔΕ, σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε το 1962 με σκοπό τη διάδοση, ανάπτυξη και προβολή των αρχών, των μεθόδων και της πρακτικής του σύγχρονου μάνατζμεντ.

Τα μέλη της είναι νομικά πρόσωπα, επιχειρήσεις και οργανισμοί του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα και φυσικά πρόσωπα, ανώτατα και ανώτερα διευθυντικά στελέχη, επιχειρηματίες, καθηγητές πανεπιστημίων και φοιτητές.

Τελικός στόχος της ΕΕΔΕ είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της αποτελεσματικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων, μέσα από την ανάπτυξη των ανθρώπων τους καθώς και η προσφορά στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, σύγχρονων ποιοτικών και εξειδικευμένων υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του δύσκολου οικονομικού περιβάλλοντος, με ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων αποτελεί πραγματικό εφόδιο για κάθε στέλεχος καθώς:

* προετοιμάζει και δίνει στο συμμετέχοντα σφαιρική γνώση γύρω από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων,

* εμπλουτίζει την υπάρχουσα εμπειρία με νέες τεχνικές και μεθόδους Διοίκησης,

* δίνει έμφαση στην πράξη χωρίς να αναιρεί το θεωρητικό πλαίσιο,

* έχει δυναμική ευελιξία και προσαρμογή στην επικαιρότητα και στην επιχειρηματική πρακτική και

* διαθέτει ένα άριστο και έμπειρο επιτελείο εισηγητών που συνδυάζουν γνώση και πολυετή εργασιακή και διδακτική εμπειρία.

Το Πρόγραμμα αυτό που απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή τουλάχιστον εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα.

Η επιτυχία αυτή αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, μέχρι σήμερα, αποφοίτησαν από αυτό περίπου 4.200 στελέχη που ήδη πραγματοποιούν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Δες περισσότερα μεταπτυχιακά εδώ 

Το Πρόγραμμα διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται δυο φορές τον μήνα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί) στην Πάτρα.

Το κόστος του προγράμματος που ανέρχεται στα 4.600€ (για μη μέλη της ΕΕΔΕ) και στα 4.400€ (μέλη της ΕΕΔΕ) μπορεί να καλυφθεί με το 0.24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;