Allah-Las: Μια καλιφορνέζικη λιακάδα από τα 60's στη φθινοπωρινή Αθήνα
Το Σάββατο αφεθήκαμε πρόθυμα στα ψυχεδελικά κύματα των Allah-Las και ταξιδέψαμε σε μια άλλη εποχή!

2183192a_orig

Οι Allah-Las το Σάββατο 12 Νοεμβρίου έπαιξαν στο Piraeus Academy 117 και μας χάρισαν με την vintage αισθητική τους ένα ψυχεδελικό ταξίδι στον χρόνο καταφέρνοντας για ακόμη μια φορά να μας μαγέψουν!

Οι Allah-Las φαίνεται να έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ελληνικό κοινό αφού τα τελευταία χρόνια έχουν έρθει αρκετές φορές στην Αθήνα, με την τελευταία εμφάνιση τους να είναι μόλις πριν δύο μήνες.

Το group κατάφερε να μας ταξιδέψει για ακόμη μια φορά στα πιο 60’s ψυχεδελικά κύματα που μπορούμε να έχουμε αυτή την εποχή και εμείς πρόθυμα αφεθήκαμε γιατί ήταν αυτό ακριβώς που θέλαμε και περιμέναμε. 

Μπορεί στο πρώτο μισό της συναυλίας να ήταν σχετικά υποτονικοί αλλά στο δεύτερο μισό “ανέβηκαν” και η διαφορά ήταν αισθητή!

Μας είπαν τα αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού -και όχι μόνο- κοινού όπως “Tell me what’s on your mind”,  “Catamaran”, “Long Journey” αλλά και κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο τους “Calico Review”.

Τα παιδιά που γνωρίστηκαν στο Amoeba της Sunset Boulevard στην Καλιφόρνια, έχουν καταφέρει να μας κερδίσουν με την vintage αισθητική που αγαπάμε και θέλουμε όσο τίποτα για να μας ταξιδέψει σε μια εποχή που όλα ήταν δυνατά.

Στα highlights της βραδιάς, το δικό τους αντίο στον μεγάλο Leonard Cohen που μας άφησε πρόσφατα.

Τραγουδήσαμε όλοι μαζί “So long Marianne” και κάπως έτσι αποχαιρετίσαμε τον μεγάλο μουσικό λογοτέχνη που όπως μας υπενθύμισαν και οι ίδιοι λάτρεψε την Ύδρα και έγραψε εκεί μερικά από τα πιο διάσημα έργα του.

Οι Allah- Las ήρθαν στην Αθήνα μετά από δύο επιτυχημένες εμφανίσεις στον Βόλο και τη Θεσσαλονίκη και έφυγαν με την υπόσχεση ότι θα ξανάρθουν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;