Οι νέες παροχές του Airbnb κάνουν την ταξιδιωτική εμπειρία πιο μοναδική από ποτέ!
Η πλατφόρμα του Airbnb εξελίσσεται και πλέον προσφέρει παραπάνω δυνατότητες στους πελάτες της!

19915395410_611f840957_b

Η πλατφόρμα του Airbnb εξελίσσεται και πλέον προσφέρει παραπάνω δυνατότητες στους πελάτες της!

 

Η νέα πλατφόρμα Trips του Airbnb, πέρα από ένα χώρο διαμονής, θα προσφέρει στους επισκέπτες πρόσβαση σε τοπικά αξιοθέατα και έθιμα, εξοικειώνοντας τους με τους ντόπιους αλλά και με άλλους ταξιδιώτες.
Ποιες είναι οι νέες υπηρεσίες
Η πλατφόρμα Trips αποτελεί ένα βήμα μπροστά στην εξέλιξη του Airbnb, καθώς έχει την δυνατότητα να συγκεντρώνει στον ίδιο χώρο το μέρος που θα μείνεις, το τι θα κάνεις και τους ανθρώπους που θα συναντήσεις.

Η πλατφόρμα Trips χωρίζεται σε τρεις βασικούς τομείς: Εμπειρίες, Σπίτια και Τοποθεσίες.

Μελλοντικά θα προστεθούν και οι τομείς Πτήσεις και Υπηρεσίες.

Η πλατφόρμα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, θα μετάφέρει τους ταξιδιώτες σε κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Μέσω της πλατφόρμας το Airbnb δίνει τη δυνατότητα παρέχει στους ταξιδιώτες πρόσβαση σε τοπικά έθιμα και ενδιαφέροντα, όπως η κατασκευή ενός βιολιού στο Παρίσι ή ένας μαραθώνιος στην Κένυα, να ανακαλύψουν τους κρυμμένους θησαυρούς που μόνο ο τοπικός πληθυσμός γνωρίζει μέσα από τις προσωπικές τους εμπειρίες και να συναναστραφούν με άλλους ταξιδιώτες και ντόπιους σε συναρπαστικές εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με την εταιρία, αν στα παραπάνω προστεθούν τα τρία εκατομμύρια σπίτια που είναι διαθέσιμα για κράτηση, το Airbnb γίνεται το μοναδικό μέρος που μπορεί να επισκεφθεί κανείς για να αποκτήσει ένα πραγματικά διαφορετικό είδος ταξιδιωτικής εμπειρίας.

«Μέχρι σήμερα το Airbnb είχε να κάνει μόνο με τη διαμονή», είπε ο διευθύνων σύμβουλος το Airbnb, Brian Chesky. «Σήμερα, το Airbnb εγκαινιάζει την πλατφόρμα Trips, συγκεντρώνοντας στον ίδιο χώρο τον τόπο διαμονής, το τί θα κάνουμε και τους ανθρώπους που θα συναντήσουμε. Επιθυμούμε να κάνουμε το ταξίδι μαγικό ξανά, επαναφέροντας τους ανθρώπους στο επίκεντρο κάθε ταξιδιού».

Screen Shot 2016-11-21 at 12.08.21I

Εμπειρίες

Οι εμπειρίες είναι δραστηριότητες σχεδιασμένες και καθοδηγούμενες από ντόπιους ειδικούς, είτε πρόκειται για μία απλή διαστηριότητα, όπως ένα εργαστήριο ξιφασκίας Σαμουράι, είτε για μία μοναδική εμπειρία πολλών ημερών, όπως η εκμάθηση και η οδήγηση κλασικών αυτοκινήτων στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας. Οι εμπειρίες προσφέρουν την άνευ προηγουμένου πρόσβαση σε κοινότητες και τόπους, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα συναντούσε ο ταξιδιώτης, όπως το κυνήγι τρούφας στην Τοσκάνη ή μια περιήγηση στην εναλλακτική μουσική σκηνή του Λονδίνου.

Η πλατφόρμα Trips κάνει την αρχή με περίπου 500 Εμπειρίες σε 12 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο, ανάμεσα τους το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, το Μαϊάμι, το Ντιτρόιτ, η Αβάνα, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Φλωρεντία, το Ναϊρόμπι, το Κέιπ Τάουν, το Τόκιο, η Σεούλ και φυσικά η Αθήνα.

Από σήμερα, οι οικοδεσπότες στις παραπάνω πόλεις -στις οποίες θα προστεθούν σύντομα άλλες 39- έχουν τη δυνατότητα να συμπεριλάβουν την Εμπειρία τους.

Επιπλέον, οι Εμπειρίες θα περιλαμβάνουν και δραστηριότητες με μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που βοηθούν τοπικές κοινότητες.

Στο Ντιτρόιτ, για παράδειγμα, ο Khali Sweeney δίνει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να γνωρίσουν εκ των έσω το γυμναστήριο πυγμαχίας του, το Downtime Boxing Gym, το οποίο προσφέρει στα παιδιά της περιοχής ένα πρόγραμμα απασχόλησης μετά το σχολείο, με υγιεινά σνακς, χρόνο για διάβασμα και μαθήματα πυγμαχίας.

Τοποθεσίες:  Οδηγοί, Συναντήσεις και Audio Walks

Το Airbnb Trips, επίσης, εξασφαλίζει μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες με την βοήθεια των ατόμων που κατοικούν στην περιοχή εκείνη, που γνωρίζουν καλά τα κατατόπια και έχουν επιρροή στους γύρω, για να τους καθοδηγούν.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί απόπειρα να αποφευχθούν οι τουριστικοί οδηγοί που πάνε τους τουρίστες στα ίδια σημεία κάθε φορά.

Με τους Οδηγούς Insider, το Airbnb εντόπισε τους ειδήμονες στα θέματα πολιτισμού του κάθε τόπου για να συστήνουν τους κρυμμένους θησαυρούς μέσα στην πόλη τους. Προσφέροντας την τέλεια διαδρομή από έναν μαραθωνοδρόμο, το καλύτερο dive bar από έναν ντόπιο mixologist και το επόμενο καλύτερο ανεξερεύνητο εστιατόριο από έναν ανερχόμενο σεφ.

Ήδη, 100 Οδηγοί Insider θα είναι διαθέσιμοι για λανσάρισμα σε έξι πόλεις -Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Αβάνα, Ναιρόμπι, Ντιτρόιτ και Σεούλ- με περισσότερες να ακολουθούν.

Όπως οι Οδηγοί Insider, οι Τοποθεσίες περιλαμβάνουν πάνω από ένα εκατομμύριο προσωπικές συστάσεις από τους οικοδεσπότες του Airbnb, προτείνοντας τον αγαπημένο τους κρυμμένο θησαυρό στη γειτονιά τους, από καφετέριες και εστιατόρια μέχρι πάρκα και άλλα τοπικά αξιοθέατα.

Επιπλέον, εν εξελίξει βρίσκεται συνεργασία με το Resy που καταστήσει δυνατό να πραγματοποιούνται μελλοντικά κρατήσεις τραπεζιών σε εξαιρετικά τοπικά εστιατόρια απευθείας μέσω της εφαρμογής Airbnb.

Το Airbnb έχει επίσης επιτύχει μία αποκλειστική συνεργασία με τη Detour για να προσφέρει πρόσβαση σε εκπληκτικές βιωματικές audio περιηγήσεις, επιτρέποντας στους ανθρώπους να ανακαλύπτουν γειτονιές που ειδάλλως δεν θα συνταντούσαν ποτέ.

Οι audio περιηγήσεις αρχικά θα κυκλοφορήσουν στο Λος Άντζελες, στο Σαν Φρανσίσκο, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στο Τόκιο και στη Σεούλ.

Με την πλατφόρμα Trips, το Airbnb επιθυμεί επίσης να κάνει το ταξίδι πιο κοινωνικό, βοηθώντας χιλιάδες χρήστες του Airbnb να συνδεθούν σε μία πόλη σε οποιαδήποτε δεδομένη βραδιά. Συναντήσεις μέσα σε Τοποθεσίες θα δώσουν τη δυνατότητα σε τοπικές επιχειρήσεις να φιλοξενούν μεμονωμένες ή επαναλαμβανόμενες εκδηλώσεις για τους φιλοξενούμενους της Airbnb και θα επιτρέψουν στους ντόπιους να συνδεθούν μεταξύ τους.

Σπίτια

Με τρία εκατομμύρια σπίτια διαθέσιμα προς κράτηση σε 191 χώρες, η Airbnb προσφέρει ένα φάσμα μοναδικών επιλογών διαμονής σε ταξιδιώτες, που από εδώ και πέρα θα είναι διαθέσιμες για κρατήσεις με τις Εμπειρίες, ανάλογα με τις πόλεις που είναι διαθέσιμες.

Διευκολύνοντας τα ταξίδια

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Airbnb, η κράτηση ενός ταξιδιού σήμερα μπορεί να γίνει ιδιαίτερα πολύπλοκη και αγχωτική.

Με την πλατφόρμα Trips, το Airbnb επιδιώκει να κάνει αυτήν τη διαδικασία απλότερη, με μία εφαρμογή που θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κρατήσεις για τις περισσότερες ανάγκες του ταξιδιού τους.

Το Trip Itinerary είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που συγκεντρώνει σε ένα απλό χρονοδιάγραμμα όλα όσα ο ταξιδιώτης χρειάζεται να ξέρει, με τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει εύκολα κράτηση και να προσθέσει Εμπειρίες ή πράγματα για να κάνει.

Όσο περνά ο καιρός, η συγκεκριμένη ρύθμιση θα εξελίσσεται, βασιζόμενη στη Μηχανική ΜΗΧΚ 0,00% μάθηση, έτσι ώστε να προτείνει δυναμικά εξατομικευμένες και σχετικές (π.χ. με βάση την τοποθεσία) προτάσεις κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Απώτερος σκοπός της Airbnb είναι να καλύψει κάθε ζήτημα που αφορά ένα ταξίδι.

Πιστοποίηση Ταυτότητας

Το λανσάρισμα της πλατφόρμας Trips συμπίπτει με την εφαρμογή μιας νέας διαδικασίας ελέγχου που θα χρησιμοποιεί η Κοινότητα Εμπειριών του Airbnb.

Οι επισκέπτες αλλά και οι οικοδεσπότες θα πρέπει να σκανάρουν ένα επίσημο έγγραφο πιστοποίησης, όπως διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, και στην συνέχεια να προσθέσουν μια selfie.

Εφόσον η ταυτότητα εγκριθεί, θα συγκριθεί με την selfie για να επιβεβαιωθεί πως το άτομο είναι το ίδιο και στα δυο.

Με αυτό το ισχυρότερο πρότυπο ελέγχου γνησιότητας της ταυτότητας, η κοινότητα της Airbnb ισχυροποιεί την ασφάλεια της και υπογραμμίζει την αφοσοίωση της στην αυθεντικότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια.

Αυτό το νέο βήμα πιστοποίησης της ταυτότητας είναι απαιτούμενο από όλους τους χρήστες των Εμπειριών και είναι επίσης υπό δοκιμή για τις κρατήσεις διαμονής.

Η πλατφόρμα Trips αξιοποιεί περαιτέρω τα υφιστάμενα μέτρα Εμπιστοσύνης και Ασφάλειας της Airbnb, στα οποία περιλαμβάνονται η παγκόσμια ομάδα υποστήριξης, που αποτελείται από 250+ άτομα σε 24ωρη βάση, οι ασφαλείς πληρωμές, η αποστολή μηνυμάτων, τα προφίλ και οι κριτικές, καθώς και ένα νέο πρόγραμμα ασφάλισης, ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων, για κατάλληλους οικοδεσπότες Εμπειριών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;