Μαύρη Παρασκευή-Black Friday: Οι προσφορές φτάνουν και στον Πειραιά!
Και ο Πειραιάς χτυπάει πλέον σε ρυθμούς "Black Friday", έπειτα από απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για την συγκεκριμένη ημέρα και την επίδραση της στην αγορά! Δες τι ανακοινώθηκε για την Μαύρη Παρασκευή, εδώ!

Μαύρη Παρασκευή

Και ο Πειραιάς χτυπάει πλέον σε ρυθμούς “Black Friday”, έπειτα από απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για την συγκεκριμένη ημέρα και την επίδραση της στην αγορά! Δες τι ανακοινώθηκε για την Μαύρη Παρασκευή, εδώ!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς αναφέρει πως «θα δοθεί μια μικρή ανάσα στην αγορά και μια ευκαιρία στους καταναλωτές να κάνουν συμφέρουσες αγορές».

Όμως, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων που θα θελήσουν να συμμετάσχουν σε αυτό το θεσμό, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, θα πρέπει να γνωρίζουν τις εξής παραμέτρους:

1. Η ποσότητα των προσφερόμενων ειδών δεν μπορεί να υπερβαίνει το πενήντα τοις εκατό (50%) του συνόλου των ειδών που διαθέτει το κατάστημα.

2. Θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προσφερόμενα προϊόντα.

3. Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι η παλιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

4. Στόχος αυτής της ημέρας προσφορών, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, είναι η αναθέρμανση της αγοραστικής κίνησης ενόψει Χριστουγέννων, στην ήδη ταλαιπωρημένη αγορά, αλλά και να ωφεληθούν οι καταναλωτές με προσφορές λίγες μόλις ημέρες μετά το δεκαήμερο εκπτώσεων του Νοεμβρίου.

Δες ακόμη: Μαύρη Παρασκευή-Black Friday: 14 καταστήματα που κάνουν εκπτώσεις!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;