10 πράγματα που δεν ήξερες για το American Horror Story!
To American Horror Story είναι μια απο τις πιο δημοφιλείς και ιδιαίτερες σειρές που έχουν γυριστεί ποτέ. Ανατριχιαστικό και...τρομακτικά εθιστικό! Ως σωστός fan της σειράς, ορίστε μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις γι' αυτό!

web_detailhero_series_dsktp_american-horror-story_1280x600_official

To American Horror Story είναι μια απο τις πιο δημοφιλείς και ιδιαίτερες σειρές που έχουν γυριστεί ποτέ. Ανατριχιαστικό και…τρομακτικά εθιστικό! Ως σωστός fan της σειράς, ορίστε μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις γι’ αυτό!

Έξι σεζόν μετά, το ενδιαφέρον μας για το American Horror Story παραμένει αμείωτο. Βλέπουμε το Roanoke με το ίδιο πάθος που βλέπαμε το Murder House πριν από 5 χρόνια.

Μπορεί να θυμάσαι κάθε χαρακτήρα που έχει παίξει, ακόμη κάθε ηθοποιό που έχει συμμετάσχει, αλλά υπάρχουν πράγματα που ακόμη σου διαφεύγουν…και τα οποία θα μάθεις εδώ!

1.  Όλοι οι κύκλοι συνδέονται μεταξύ τους κατά κάποιο τρόπο. Το ποιος είναι αυτός ο τρόπος σε αφήνουμε να το ανακαλύψεις μόνος σου!

2. Η Τζέσικα Λάνγκ αρχικά απέρριψε τον ρόλο της Κόνστανς στον πρώτο κύκλο, ωστόσο, στην συνέχεια τον αποδέχτηκε καθώς ο δημιουργός, Ράϊαν Μέρφι, της τον πρόσφερε ξανά και ξανά.

3. Ο Μέρφι και η Λάνγκ έγιναν τόσο καλοί φίλοι σε σημείο που την συμβουλευόταν όταν δημιουργούσε τους χαρακτήρες στις επόμενες σεζόν. Για παράδειγμα, η Λάνγκ ήθελε να γυρίσει μια μεθυσμένη σκηνή και μια σκηνή που τραγουδούσε στην σεζόν 2 (και έτσι έγινε), όπως επίσης ήθελε να παίζει μια πολύ ντελικάτη γυναίκα που φοράει Σανέλ στην τρίτη σεζόν (γι’ αυτό και η Φιόνα ντύνεται τέλεια).

4.  Η Έμμα Ρόμπερτς και ο Έβαν Πίτερς, που έχουν και οι δυο παίξει σημαντικούς ρόλους και στις δυο ταινίες, είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή. Ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012, χώρισαν για μια περίοδο το 2014 και από τον Σεπτέμβριο του 2015 είναι ξανά μαζί.

o-SOEUR-SOURIRE-facebook

5. Το τραγούδι που ακούμε συνέχεια κατά την διάρκεια της δεύτερης σεζόν ονομάζεται Dominique και αποτελεί μουσική επιτυχία μιας Βελγίδας καλόγριας από την δεκαετία του 1960. Η καλόγρια , που ονομαζόταν Soeur Sourire (“Αδερφή Χαμόγελο”), αυτοκτόνησε το 1985 λόγω οικονομικών προβλημάτων.

6. Η Ντελφίν Λαλόρι και η Μαρί Λεβό ήταν πραγματικά πρόσωπα. Δεν υπάρχει απόδειξη πως γνωρίστηκαν ποτέ, αλλά έζησαν και οι δυο στην Νέα Ορλεάνη περίπου την ίδια περίοδο. Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι 2 γυναίκες είχαν τεράστια φήμη οπότε πιθανώς η μια είχε ακούσει για την άλλη. Η Μαρί Λαβό ασχολούνταν επαγγελματικά με το βουντού ενώ η Λαλόρι ήταν μια πλούσια ιδιοκτήτρια φυτειών που έγινε διάσημη για τις βίαιες και αιματηρές δολοφονίες των σκλάβων της.

spalding2013-970x545

7. Ο Ντένις Ο’Χερ, που έπαιζε τον Σπόλντινγκ, αρνείτο να μιλήσει όσο ήταν ντυμένος ως ο χαρακτήρας.

8. Ο Έβαν Πίτερς παίζει τον Τζίμι Ντάρλινγκ στο AHS Freakshow. Ο χαρακτήρας του είναι εμπνευσμένος από τον πραγματικό Γκρέιντι Στάιλς, τον οποίο φώναζαν “Lobster Boy”.

9. Κάθε σκηνή που περιελάμβανε την Μπετ και την Ντοτ στην σεζόν 4, χρειάστηκε τουλάχιστον 10 ώρες για να γυριστεί, καθώς έπρεπε να επαναλαμβάνεται συνεχώς έτσι ώστε να γυριστούν οι συζητήσεις της Σάρα Πόλσον, που έπαιζε κάθε φορά έναν διαφορετικό ρόλο,  με τους άλλους χαρακτήρες.

american-horror-story-freak-show-edward-mordrake-p_7dfx.640

10. Ο Έντουαρντ Μορντρέϊκ ήταν πραγματικό πρόσωπο. Η αλήθεια είναι πως όσα ιατρικά αρχεία υπάρχουν που να μιλάνε για την περίπτωση του έχουν χαρακτηριστεί “απόκρυφα”, οπότε δεν υπάρχουν σαφείς αποδείξεις ότι υπήρξε. Θεωρητικά, ο Μόρντρέϊκ ήταν ένας νεαρός αριστοκράτης που γεννήθηκε με ένα πρόσωπο στο πίσω μερος του κεφαλιού του, το οποίο ισχυριζόταν πως “δεν κοιμάται ποτέ, παρά μου μιλάει συνεχώς για πράγματα που μόνο στην κόλαση συζητάνε.” Σύμφωνα με τις αναφορές, ο Μορντρέϊκ όντως αυτοκτόνησε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;