Last call for Mr. Paul – Η νέα freerunning περιπέτεια του Jason Paul (video)
Με έμπνευση τον Jackie Chan, ο παγκοσμίου φήμης freerunner Jason Paul, τρέχει για να προλάβει την πτήση του στο αεροδρόμιο του Μονάχου.

Με έμπνευση τον Jackie Chan, ο παγκοσμίου φήμης freerunner Jason Paul, τρέχει για να προλάβει την πτήση του στο αεροδρόμιο του Μονάχου.

Με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο, ο Γερμανός αθλητής μετέτρεψε έναν από τους μεγαλύτερους επιβατικούς σταθμούς της Ευρώπης στο δικό του urban playground.

Ο Jason Paul, ο οποίος ξεκίνησε να ασχολείται με το parkour όταν κατά τύχη παρακολούθησε μαζί με ένα φίλο του ένα σχετικό βίντεο το 2005, έχει ανέβει σε σκαλί του βάθρου στο Red Bull Art of Motion, έχει αναρριχηθεί πάνω σε container, όπως πρόσφατα με τον Δημήτρη “DK” Κυρσανίδη με θέα τον Βόσπορο, ψάχνοντας συνέχεια τρόπους να εξελίσσει το freerunning σε διάφορα σημεία της γης.

Στην τελευταία του freerunning  περιπέτεια, «Last Call for Mr. Paul», ο ίδιος καταφέρνει να κάνει check in την τελευταία στιγμή στην πτήση του για Ίμπιζα με τη Lufthansa, κάνοντας μια εντυπωσιακή προσγείωση μέσα στο αεροπλάνο. Και όλα έγιναν φυσικά με έμπνευση τον χολιγουντιανό αστέρα των πολεμικών τεχνών. «Για μένα ο Jackie Chan αποτελεί εκπληκτική έμπνευση», είπε ο Paul. «Όσο προετοιμαζόμασταν για το γύρισμα, παρακολούθησα όλες τις ταινίες του! Με βοήθησε ιδιαίτερα το πώς συνέδεε τη δράση και την ιστορία με τα κόλπα του. Επίσης παρακολούθησα την ταϊλανδέζικη ταινία «Ong Bak», η οποία και αυτή με ενέπνευσε».

Ο Jason Paul, το motto του οποίου είναι «Μ’ αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα», χρησιμοποιεί κάθε μέρος του γερμανικού αεροδρομίου για να καταφέρει να περάσει μπροστά από άλλους ταξιδιώτες και να καταφέρει να επιβιβαστεί στην πτήση του, ονομάζοντας αυτή την προσπάθεια: «το προσωπικό μου Mission Impossible». Πηδώντας πάνω από ιμάντες μεταφοράς και αποσβολωμένους ταξιδιώτες, χρησιμοποιώντας ένα τρόλεϊ μεταφοράς αποσκευών και κάνοντας κατάληψη σε ένα buggy του αεροδρομίου πριν προσγειωθεί στο έδαφος, ο κορυφαίος freerunner αποδεικνύει τους δημιουργικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να μετακινηθεί μέσα από ένα συναρπαστικό βίντεο.

«Παρά το γεγονός ότι το γύρισμα κράτησε 18 ώρες, το διασκέδασα πολύ» πρόσθεσε ο Paul, ο οποίος πετάει συχνά και ονειρευόταν πολύ καιρό το freerunning μέσα σε ένα αεροδρόμιο. «Για μένα ήταν μια μοναδική εμπειρία. Πότε άλλοτε έχει κανείς την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ένα αεροδρόμιο σαν αυτό του Μονάχου για freerunning, έτσι ακριβώς όπως το έχει ονειρευτεί;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;