ΟΠΑ: Τέσσερα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα στο MBA

Από neolaia.gr Team 12 Δεκεμβρίου 2016

opa_1

Το MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών παρουσιάζει τέσσερα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα

Σε συνεργασία με την εταιρία στρατηγικού μάρκετινγκ & επικοινωνίας Ally

Για πρώτη χρονιά, το ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Εταιρία Στρατηγικού Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, Ally σχεδίασαν και υλοποιούν, μέσω του ΚΕΚ/ΟΠΑ, τέσσερα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα σύντομης διάρκειας.

  • Επιχειρηματικότητα στην Ποτοποιία
  • Επιχειρηματικότητα στη Ζυθοποιία
  • Επιχειρηματικότητα στην Οινοποιία
  • Επιχειρηματικότητα στη Βιομηχανία της Μόδας

Στόχος των προγραμμάτων είναι κάθε διδακτική ενότητα να προσφέρει στους συμμετέχοντες σύγχρονη και εμπεριστατωμένη γνώση, μέσα από τη διδασκαλία από καθηγητές του Πανεπιστημίου και άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, καθώς και παρουσίαση πραγματικών case studies από διακεκριμένους επαγγελματίες και στελέχη με χρόνια εμπειρία στους τομείς τους. Αξίζει να σημειωθεί πως οι διδακτικές αυτές θεματικές διοργανώνονται για πρώτη φορά σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Επιστημονικός υπεύθυνος των προγραμμάτων είναι ο καθηγητής Γιώργος Κουρέτας, Διευθυντής του ΜΒΑ.

Τα τρία πρώτα courses, σχετικά με την Επιχειρηματικότητα στο Αλκοόλ, ξεκινούν στις 17 Φεβρουαρίου 2017 ενώ το πρόγραμμα για την Επιχειρηματικότητα στη Βιομηχανία της Μόδας στις 3 Μαρτίου 2017.

Όλα τα courses θα έχουν διάρκεια 6 εβδομάδες και κάθε εβδομάδα θα καλύπτεται από διαφορετική θεματολογία, με μια σύγχρονη και σφαιρική προσέγγιση για τα πιο θεμελιώδη ζητήματα όπως το Marketing, το Management, η Δημιουργία ενός Brand, η Προσέγγιση των Media, οι Εξαγωγές και οι Τρόποι Προώθησης στο Εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, δείτε εδώ

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486