Πανεπιστήμιο Κρήτης: Νέο καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα!
Ένα νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα διοίκησης και τεχνολογιών και καινοτομίας, σε συνεργασία με τον καθηγητή από το Ισραήλ Dr. Harry Yuklea, θέτει σε εφαρμογή από το νέο έτος το Πολυτεχνείο Κρήτης.

πανεπιστήμιο Κρήτης
Ένα νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα διοίκησης και τεχνολογιών και καινοτομίας, σε συνεργασία με τον καθηγητή από το Ισραήλ Dr. Harry Yuklea, θέτει σε εφαρμογή από το νέο έτος το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Το πρόγραμμα με την ονομασία “Διαχείριση της Τεχνολογίας και Καινοτομίας” προσφέρεται από δύο σχολές του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Α)Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης

Β)Ηλεκτρολόγων μηχανικών και ηλεκτρολόγων υπολογιστών.

Όπως ανέφερε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Βασίλης Διγαλάκης “Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα προωθήσει σε μεγάλο βαθμό την καινοτομία και θα συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη του νησιού, μελλοντικά. Μετά από μελέτες που κάναμε παρατηρήσαμε οτι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο τομέα. Ελπίζουμε ότι αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα μελλοντικά θα ωφελήσει στην προωθήσει ενός οικοσυστήματος και στην Κρήτη που θα προωθεί την καινοτομία και στην μετάδοση της γνώσης ενώ θα συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη του νησιού”

Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο καθηγητής Ματσατσίνης όπου είναι καθηγητής της σχολής Μηχανικών Παραγωγής και διοίκησης.

“Όπως ανέφερε και ο κ.Διγαλάκης καταλήξαμε σε αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα αφού διαπιστώσαμε οτι δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες μελλοντικά για τους σπουδαστές”

Όπως αναφέρει το “flashnews.gr” στα πλαίσια μάλιστα του μεταπτυχιακού θα διεξαχθεί ταξίδι 4 ημερών στο Ισραήλ ώστε να γίνει μια περαιτέρω γνωριμία με αυτή την χώρα που πρωτοστατεί στην ταχεία ανάπτυξη του τομέα υψηλής τεχνολογίας και στη δημιουργία επιτυχημένων startups.

Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα αίτηση μπορούν να υποβάλλουν οι κάτοχοι διπλώματος ή πτυχίου από σχολές , Α.Ε.Ι, Α.Σ.Ε.Ι  και Τ.Ε.Ι, μηχανικών ,φυσικών, μαθηματικών, χημείας, βιολογίας κτλ.

Το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα θα γίνεται αποκλειστικά σε αγγλική γλώσσα ενώ τα μαθήματα θα γίνονται και με την φυσική παρουσία του ατόμου αλλά και εξ αποστάσεως μέσω ειδικής πλατφόρμας τηλε-εκπαίδευσης.

Έχει ενός χρόνου ενώ το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 10.000 ευρώ για άτομα εκτός Ε.Ε, 5.000 για τους Έλληνες και Ευρωπαίους φοιτητές ενώ θα δοθούν υποτροφίες διδάκτρων ύψους 5% του αιρθμού των εισαγόμενων και 50% στους αποφοίτους όλων των σχολών του πολυτεχνείου Κρήτης.

Ημερομηνίες “SOS”

Τέλος υποβολής αιτήσεων για εισαγωγή: 12 Φεβρουαρίου 2017

Ανακοίνωση επιλεγέντων: 12 Φεβρουαρίου 2017

Πέρας εγγραφων: 20 Φεβρουαρίου 2017

Έναρξη μαθημάτων: 28 Φεβρουαρίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;