Ο δήμαρχος της πιο
Μια πόλη στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας έχει προκαλέσει μια ποικιλία συναισθημάτων στον κόσμο, καθώς αφενός θεωρείται η πιο "σέξυ" πόλη της Αυστραλίας ενώ από την άλλη είναι ένας ιδιαίτερα συντηρητικός οικισμός!

Toowoombagpo

Μια πόλη στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας έχει προκαλέσει μια ποικιλία συναισθημάτων στον κόσμο, καθώς αφενός θεωρείται η πιο “σέξυ” πόλη της Αυστραλίας ενώ από την άλλη είναι ένας ιδιαίτερα συντηρητικός οικισμός!

Η Toowoomba βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής καθώς, όταν κάποια στιγμή πραγματοποιήθηκε μια έρευνα για τις διαδικτυακές καταναλωτικές αγορές των ενηλίκων το 2016, κατέκτησε την κορυφή στην αγορά ερωτικών παιχνιδιών.

FemPlay-Business-Card-l

Η παραπάνω διαπίστωση έρχεται σε αντίθεση με τα ήθη της πόλης, της οποίας ο δήμαρχος είχε προσπαθήσει να απαγορεύσει τις προβολές ταινιών πορνό στους κατοίκους της.

Υπάλληλοι του «Femplay», του οnline sexy shop που πραγματοποίησε την παραπάνω έρευνα δήλωσαν πως: «Μείναμε έκπληκτοι με το αποτέλεσμα αλλά είμαστε υπερήφανοι που στέψαμε την Toowoomba ως την πιο σέξι πόλη για να μείνει κανείς στην Αυστραλία».

33e84d99a2001d2838995155f4fd733f

Τον Οκτώβριο του 2016, η Toowoomba εξέλεξε ως δήμαρχο τον Paul Antonio προσπαθώντας να περιορίσει την προβολή πορνό στην πόλη.

«Γνωρίζω το η παρακολούθηση ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου εκθέτει τις γυναίκες και συνεπακόλουθα τη βία απέναντί τους και καταστρέφει οικογένειες. Δεσμεύομαι ότι δεν θα ξαναδώ πορνό και θα βοηθήσω αυτή την πόλη να απαλλαγεί από το πορνό. », είχε πει κάποτε ο δήμαρχος της πόλης.

Τότε, μαζί με τον δήμαρχο Paul Antonio συσπειρώθηκαν διάφορα μέλη της κοινωνίας της Toowoomba, συμπεριλαμβανομένων αρκετών στρατιωτικών, δεσμευόμενα πως θα απέχουν από τις ερωτικές ταινίες.

Σύμφωνα με την έρευνα του «Femplay», όμως, οι κάτοικοι δεν φαίνεται να πηγαίνουν πίσω στην αγορά ερωτικών παιχνιδιών και
στολών. Στις επόμενες θέσεις της κατάταξης βρίσκονται Νέας Νότιας Ουαλίας και της Βικτώριας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;