Νέος χρόνος, καιρός να βρεις την πρώτη σου δουλειά!
Βρες την πρώτη σου δουλειά σε μια από τις παρακάτω θέσεις!

unnamed (2)

Είναι παράδοση (όχι ιδιαίτερα τιμημένη), κάθε αρχή του νέου έτους να ορίζουμε τους στόχους μας για τη νέα χρόνια. Πολλές φορές υπερβάλουμε σε αυτούς τους στόχους προκειμένου να πιέσουμε τον εαυτό μας λίγο παραπάνω. Μερικές φορές έχουμε ξεχάσει αυτούς τους στόχους μας μέχρι να μπει ο Φλεβάρης, άλλες φορές είμαστε συνεπείς και καταφέρνουμε πραγματικά να κάνουμε σοβαρές αλλαγές στη ζωή και την καθημερινότητα μας.

Το 2017 θα είναι η χρονιά που θα βρεις δουλειά! Βάλτο στόχο από την αρχή του έτους και θα σε βοηθήσουμε να μην τα παρατήσεις αν δεν τα καταφέρεις.
Δουλειές υπάρχουν ακόμη και για εσένα που δεν έχεις ιδιαίτερη προϋπηρεσία και «φοβάσαι» ακόμη και το να προσπαθήσεις.

Ναι είναι αλήθεια, υπάρχουν αρκετές εταιρίες που θέλουν να επενδύσουν σε νέους ανθρώπους χωρίς αυτοί να έχουν κάποια εργασιακή εμπειρία και θα τις βρεις όλες στο CollegeLink

Επειδή ξέρουμε ότι κάθε αρχή και δύσκολη, κάνε το πρώτο σου βήμα σε μία από τις παρακάτω θέσεις:

  1. Online video community executive @ Digital Minds

Αν έχεις πάθος με το YouTube και σου αρέσει η επικοινωνία τότε πραγματικά θα σε ενθουσιάσει η θέση της Digital Minds. Θα σου πούμε μόνο ότι το κύριο μέλημα σου θα είναι να επικοινωνείς με τους YouTube δημιουργούς και θα τους βοηθάς στη διαχείριση της online κοινότητας τους!

  1. Mid-level Developer @ iKnowHow Informatics

Το προφίλ του υποψηφίου είναι προγραμματιστής με εμπειρία σε ανάπτυξη εφαρμογών σε συνεργατικό περιβάλλον και κατανόησης της ανάγκης ποιοτικού και αξιόπιστου αποτελέσματος στην περίπτωση του ιατρικού λογισμικού. Η εταιρία προσφέρει ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.

  1. Customer Success Consultant @ Contact Pigeon

Αγαπάς να βοηθάς ανθρώπους; Όταν σε ρωτάνε στο supermarket που είναι το ράφι με τον καφέ, οδηγείς αυτόν που σε ρώτησε μέχρι το ράφι ώστε να σιγουρευτείς ότι το βρήκε σωστά; Τότε η θέση σου είναι να εξυπηρετείς ανθρώπους για ένα από τα πλέον ανεπτυγμένα Ελληνικά Start Up με διεθνή παρουσία.

  1. Web developer @ Web Future

Με περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου η Web Future είναι το ιδανικό μέρος για εσένα που έχεις πάθος με το Web Development.

  1. Marketing and Sales Assistant @ PROMO SOLUTION

Το μόνο που χρειάζεται είναι να σου αρέσει η επικοινωνία και να μπορείς να δουλέψεις σε ένα απαιτητικό περιβάλλον και στα πλαίσια μίας ομάδας.

  1. Android / iOS Developer @ giaola.gr

Αν οι mobile εφαρμογές είναι η αγάπη σου και θέλεις να βοηθήσεις ένα εξαιρετικό Start Uνα περάσει στο επόμενο επίπεδο, τότε δεν χρειάζεται 2η σκέψη!
Κάνε την αίτηση σου τώρα στο giaola.gr 😉

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 50 θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδώνΔες τις όλες εδώ

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση, κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;