Πέμπτη 26 Ιανουαρίου: Οι πρεμιέρες της εβδομάδας!
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου!

 πρεμιέρες

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου!

Για να δούμε τι θα συναντήσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτήν την εβδομάδα!

Διχασμένος

 

Ο Τζέιμς Μακ Αβόι στο ρόλο του Κέβιν, ενός νεαρού που πάσχει από διασχιστική διαταραχή προσωπικότητας με αποτέλεσμα να έχει 23 διαφορετικές και τελείως διακριτές μεταξύ τους προσωπικότητες. Όταν μια από τις 23 προσωπικότητές του κυριαρχεί, απάγει και φυλακίζει σε ένα σκοτεινό, υπόγειο δωμάτιο, τρία νεαρά κορίτσια και τότε, μια 24η, κρυμμένη προσωπικότητα, όμοια με τέρας, ετοιμάζεται να ξεπροβάλλει και έτσι να κλείσει τον κύκλο της απόλυτης παράνοιας.

Έξοδος 1826

Η ιστορία των παιδιών της Σαμαρίνας που έφυγαν από το χωριό τους για να βοηθήσουν στην Έξοδο του Μεσολογγίου, το 1826. Η ταινία είναι βασισμένη στην προφορική παράδοση και τα διασωθέντα ιστορικά στοιχεία.

Moonlight

Μια διαχρονική ιστορία ανθρώπινης επαφής κι αυτογνωσίας, το Moonlight εξιστορεί τη ζωή ενός νεαρού από την παιδική του ηλικία έως και την ενηλικίωση, καθώς παλεύει να βρει τη θέση του στον κόσμο. Ένα ζωτικό πορτρέτο της σύγχρονης ζωής ενός αφροαμερικανού κι ένας ποιητικός διαλογισμός για την ταυτότητα, την οικογένεια, τη φιλία, την αγάπη πλημμυρισμένος με βαθιά συμπόνοια και καθολικές αλήθειες.

Ο Καλύτερος Φίλος μου

Βασισμένο στο ομώνυμο μπεστ-σέλερ του Γ. Μπρους Κάμερον από το 2010, το «A Dog’s Purpose», σε σκηνοθεσία Λάσε Χάλστρομ («Chocolat», «The Hundred-Foot Journey»), επικεντρώνεται σε έναν αφοσιωμένο σκύλο, που βρίσκει νόημα στην δική του ύπαρξη μέσα από τις ζωές των ανθρώπων που αγαπά. Τους μαθαίνει να γελάνε και να αγαπάνε, και αυτοί τον μαθαίνουν πώς είναι να έχεις μια οικογένεια που θα κάνει τα πάντα για σένα.

Resident Evil: Το Τελευταίο Κεφάλαιο

Η νέα ταινία πιάνει την αφήγηση από το τέλος του Resident Evil: Retribution, όπου η Αλίκη (Milla Jovovich) είναι η μοναδική που έχει επιβιώσει μετά την τελική μάχη της ανθρωπότητας έναντι στο απόλυτο Κακό. Τώρα θα χρειαστεί να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησε ο εφιάλτης – στο The Hice στη Raccoon City, όπου η Umbrella Corporation συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για μια τελική αναμέτρηση απέναντι στους επιζώντες της Αποκαλυψης.

Jackie

Στις 22 Νοεμβρίου του 1963, κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στο Ντάλας, ο John F. Kennedy δολοφονείται και το ροζ ταγέρ της Jackie (Natalie Portman) ποτίζεται από το αίμα του συζύγου της.
Ο κόσμος της και η πίστη της θρυμματίζονται. Παρά το τραύμα της, μια εβδομάδα μετά καλείται να αντιμετωπίσει το αδιανόητο: να παρηγορήσει τα δυο της μικρά παιδιά, να αδειάσει το σπίτι που ανακαίνισε με πολύ κόπο και να οργανώσει την κηδεία του άντρα της.
Η Jackie συνειδητοποιεί γρήγορα ότι οι επόμενες εφτά μέρες θα καθορίσουν πώς η ιστορία θα καταχωρίσει την κληρονομία του συζύγου της, αλλά και το πώς θα μείνει η ίδια στην ιστορία.

Σιωπηλός Μάρτυρας

siopilos-martiras

Τo 2006 η Φυλακή Τρικάλων κλείνει ύστερα από 110 χρόνια λειτουργίας. Επτά πρόσωπα που συνδέθηκαν καθοριστικά με τη φυλακή, επιστρέφουν σήμερα σ’ αυτή για να ανασυνθέσουν το παρελθόν της, φωτίζοντας με τις προσωπικές τους αφηγήσεις διαφορετικές όψεις της ιστορίας της νεώτερης Ελλάδας. Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το ιστορικό συγκρότημα της φυλακής; Ποια θα είναι η νέα χρήση του; Μια απροσδόκητη ανακάλυψη φέρνει στο φως το κρυμμένο μυστικό του μνημείου και θέτει ένα καίριο ερώτημα: πώς διαχειριζόμαστε την ιστορική μνήμη;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;