5 όνειρα που εάν δεις σημαίνει ότι έχεις πολύ άγχος!

Από neolaia.gr Team 2 Φεβρουαρίου 2017

Favim.com-32083

Είναι λογικό να έχεις άγχος για τη σχολή, τη δουλειά ή οτιδήποτε άλλο. Το θέμα όμως είναι να μην έχεις τόσο ώστε να αρχίσει να επηρεάζει την υγεία σου.

Εάν βλέπεις συχνά αυτά τα όνειρα σημαίνει ότι έχεις πολύ άγχος γι’ αυτό κοίτα να ηρεμήσεις πριν πάθεις τίποτα…

Βλέπεις ότι άργησες να πας στο μάθημα ή καθυστέρησες στις εξετάσεις και αισθάνεσαι απροετοίμαστος
(ανεξαρτήτως εάν έχεις τελειώσει το σχολείο ή όχι)

Βλέπεις ότι σε κυνηγούν

Εάν βλέπετε στον ύπνο σας ότι κάποιος σας καταδιώκει και εσείς προσπαθείτε να ξεφύγετε, αυτό δείχνει ότι στην πραγματική σας ζωή υπάρχει κάποιο μεγάλο πρόβλημα ή εμπόδιο που προσπαθείτε να αποφύγετε. Επειδή όμως η λύση δεν είναι η… φυγή, το όνειρο λειτουργεί σαν «καμπανάκι» για να πειστείτε να αντιμετωπίσετε και να λύσετε ό,τι σας απασχολεί.

Έχασες τον έλεγχο του αυτοκινήτου

Η οδήγηση στο όνειρο είναι ενδεικτική για το αίσθημα ελέγχου στη ζωή σας. Εάν βλέπετε ότι βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι αλλά δεν έχετε τον έλεγχο του οχήματος, πιθανώς αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να ορίσετε την πορεία της ζωής ή της καριέρας σας. Αναρωτηθείτε ποιο είναι το δικό σας μερίδιο ευθύνης στην εξέλιξή σας και κατά πόσο αξιοποιείτε όλες σας τις δυνατότητες.

Βλέπεις ότι σου πέφτουν τα δόντια
Εάν δεις στον ύπνο σας ότι έχασες όλα σου τα δόντια ή ότι σου πέφτουν ή ότι κάποιος προσπαθεί να στα βγάλει, μάλλον αισθάνεσαι ότι έχεις χάσει τον έλεγχο στη ζωή σου.

Βλέπεις ότι είσαι γυμνός σε δημόσιο χώρο

Στο ασυνείδητο τα ρούχα λειτουργούν ως «ασπίδα» που σε προστατεύει. Ένα όνειρο στο οποίο βρίσκεσαι ξαφνικά χωρίς ρούχα μπροστά σε κόσμο υποδεικνύει αισθήματα ντροπής ή αδυναμίας.
Μπορεί επίσης να υποδεικνύει άγχος και φόβο σε θέματα οικειότητας και σεξ.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ