O WD επέστρεψε με νέο εντυπωσιακό graffiti στου Ζωγράφου (photos)
O WD έγινε και πάλι viral με ένα ακόμη έργο τέχνης, αυτή τη φορά στου Ζωγράφου!

O WD έγινε διάσημος από την “κουκουβάγια” που είχε κάνει στο Πολυτεχνείο. Αυτή τη φορά επέστρεψε με ένα εξίσου πρωτότυπο κομμάτι στου Ζωγράφου.

Ο διάσημος street artist, γεννήθηκε στο Μπαλί της Ινδονησίας, αλλά τα τελευταία χρόνια είναι κάτοικος της Αθήνας και έχει χαρίσει στην πόλη μερικά υψηλής αισθητικής, αλλά και δυνατού συμβολισμού έργα.

Βέβαια, μπορεί ο WD να έχει πάρει δημοσιότητα λόγω του απίστευτου ταλέντου του και των σημείων που επιλέγει να κάνει τα graffiti του αλλά να σημειώσουμε ότι υπάρχουν εξίσου υπέροχα έργα τέχνης στους δρόμους της Αθήνας.

Γιατί το street art “δεν είναι μόνο μουτζούρες” και ευτυχώς που υπάρχουν καλλιτέχνες σαν τον WD, να το υπενθυμίζουν στον κόσμο.

Ελπίζουμε μόνο να μην σταματήσουν να υπάρχουν αντίστοιχοι ανίδεοι με αυτούς που “κάλυψαν” την κουκουβάγια στο Πολυτεχνείο.

Details ‘House of Venom’, Athens Greece 2017 #wd_wilddrawing #wdstreetart #mural #anamorphic #illusion #streetart #streetartathens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WD street art – Wild Drawing (@wd_wilddrawing) στις

House of venom, Athens 2017 #wd_wilddrawing #wdstreetart #mural #streetart #graffiti #illusions #3d #streetartathens #anamorphic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WD street art – Wild Drawing (@wd_wilddrawing) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;