Monopoly: Τι έπρεπε πραγματικά να συμβεί όταν έπεφτες στην
Η Monopoly είναι ένα επιτραπέζιο φτιαγμένο για να καταστρέφει φιλίες. Το ξέραμε αυτό. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, όμως, είναι η σωστή χρήση της "Ελεύθερης Στάθμευσης".

Αντικειμενικά, κατά την διάρκεια της Monopoly, ή θα καταλήξεις με τα 500άρικα να μαζεύονται βεντάλια λες και είσαι η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου ή θα βρεθείς ταπί και ψύχραιμος/-η ενώ καταρριέσαι το άλλο άτομο που κατέληξε σταν την αγαπημένη μας ξανθιά από το Παρά Πέντε.

Υπάρχει ένα πράγμα, βέβαια, που κάνουμε όλοι όταν βρισκόμαστε σε τέτοιες συγκεντρώσεις με φίλους και οικογένεια. Και αυτό είναι ότι παίζουμε την Monopoly λάθος.

Μπορούμε, φυσικά, να παίξουμε το παιχνίδι όπως μας αρέσει αλλά το θέμα είναι ότι δεν ακολουθούμε τους κανόνες. Πολλοί, ας πούμε, δεν ξέρουν καν τι πρέπει να κάνουν όταν πέφτουν στην “Ελεύθερη Στάθμευση”.

Η “Ελεύθερη Στάθμευση”, λοιπόν, είναι ΑΠΛΑ ελεύθερη στάθμευση. Δεν συμβαίνει τίποτα.

Πολλοί συνηθίζουν να το παίζουν διαφορετικά, λέγοντας πως η “Ελεύθερη Στάθμευση” είναι το σημείο που θα συγκεντρώνονται όσα χρήματα δίνουν οι παίκτες έπειτα από πρόστιμα (φόρους, εντολές και αποφάσεις) μέχρι κάποιος να πέσει επάνω και να τα πάρει.

Είμαστε σίγουροι πως ήταν πολύ ενδιαφέρον έτσι όπως το έπαιζες τόσα χρόνια, και εμείς έτσι το παίζαμε, αλλά δυστυχώς οι κανόνες λένε άλλα πράγματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μια ακόμη απόκλιση που κάνει ο κόσμος από τον κανόνα αφορά την φυλακή. Οι περισσότεροι ακολουθούν δικούς τους κανόνες, οι οποίοι υπαγορεύουν πως όποιος είναι φυλακή δεν μπορεί να εισπράξει ενοίκια. Η αλήθεια είναι πως μπορεί, σύμφωνα με τους παραδοσιακούς κανόνες.

Μήπως ήρθε η ώρα να ξαναδιαβάσεις τις οδηγίες και να παίξεις το παιχνίδι όπως θα έπρεπε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;