Τρία ολοκαίνουρια murals, αλλάζουν την εικόνα και την ενέργεια της Αθήνας!

H “Θετική Ενέργεια στο Χρώμα” της Amita Motion χρωματίζει την καθημερινότητα και την πόλη μας!

By neolaia.gr Team 30 Μαρτίου 2017

Πολλές φορές έχουμε αναφέρει στο παρελθόν την αγάπη μας για την street art.

Και όχι αδικαιολόγητα. Είναι εκπληκτικό πώς ένα Street Art έργο, μπορεί να σου αλλάξει την ημέρα. Να της δώσει μία εντελώς διαφορετική ενέργεια, πιο φωτεινή, πιο ελπιδοφόρα. Πιο θετική!

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που στις μεγαλουπόλεις του Δυτικού Κόσμου, σπουδαία murals κοσμούν ορισμένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα κτίρια.

Πάνω σε αυτό το culture, της μετάλλαξης των πόλεων, αξιοποιώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητα νέων καλλιτεχνών, πάτησε η Amita Motion με την πρωτότυπη και δημιουργική πρωτοβουλία “Θετική Ενέργεια στο Χρώμα”. Σε συνεργασία με την ομάδα Urban Act, η Amita Motion ομορφαίνει την Αθήνα μέσα από τρία Murals, σε διάφορα μέρη της πόλης, γεμάτα χρώματα, εμπνευσμένα σχέδια και θετική ενέργεια!

Τα δύο πρώτα Murals, έγιναν από τον γνωστό street artist Same84.

Ένα στην Λένορμαν:

Και ένα στην Ηλία Ηλιού:

Όσο για το 3ο Mural, έγινε από 5 νέους καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν από την Amita Motion και την ομάδα Urban Act, μέσα από έναν διαγωνισμό στο website www.thetikienergeiastoxroma.gr, που τους έδωσε την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και να ομορφύνουν την Αθήνα με τα χρώματά τους.

Οι νικητές του διαγωνισμού, δημιούργησαν το Σάββατο 18 Μαρτίου το τρίτο Mural, έξω από τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο.

Υπέροχη κίνηση από την Amita Motion που κάνει τη θετική ενέργεια πράξη εδώ και 11 χρόνια, δίνοντας χρώμα και αισιοδοξία στη ζωή των νέων!

Αμήν και περισσότερο street art χρώμα στις ζωές μας!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486