10 χρόνια neolaia.gr - 10 χρόνια. #neolaia10
Το πρώτο μεγάλο milestone με το neolaia.gr να έχει πλέον διψήφια χρόνια ζωής. Φωτογραφική ανασκόπηση και όχι μόνο! #neolaia10

Αυτά τα κείμενα κάθε χρόνο μας βάζουν να σκεφτόμαστε. Περνάνε οι ώρες, οι μέρες, λέμε για τις στιγμές που περάσαμε μαζί, πως γνωριστήκαμε, που κέρδισε ο Άρης το φλουρί, για τις ατάκες του Χρήστου στο Skype, αλλά σκεφτόμαστε. Πάνω από όλα σκεφτόμαστε. Πού θα πάμε να τα πιούμε. Hangover media βλέπεις…

Φέτος όμως είναι λίγο διαφορετικά. Πολύ. Πέρασαν 10 χρόνια από εκείνο το περίεργο / μεθυσμένο βράδυ/ “λανσάρισμα”, από εκείνη την περίεργη τρέλα. Μία τρέλα που είναι η καθημερινή μας αρρώστια πάνω από 3500 μέρες. Είναι πολλές.

Μία τρέλα για τα blogs, τον κώδικα, το video, το ιντερνέτ έφτιαξε μία ομάδα. Μία παρέα. Φίλους που ακόμα και τώρα οι γονείς τους, τους ρωτάνε “με τι τρέχετε όλη μέρα και νύχτα“.

Η φάση ξεκινάει από παλιά, την ιστορία την έχουμε ξαναπεί. Λίγο μπορεί να σας ενδιαφέρει. Η φάση ήταν η τρέλα μας, η οποία παραμένει.

Ο Παναγιώτης, ο Μιχάλης ο Zoo, o Ηλίας, η Τζωρτζίνα, η Εύη, η Κατερίνα, ο Πρέζας και άλλοι πολλοί ήταν μαζί μας στα πρώτα βήματα. Πρώτα βήματα δύσκολα. Όλα από το μηδέν. Όλα. Και όλοι βοήθησαν.

Ο Πάνος, ο Ζέλικο, ο Μιχάλης, ο Λεωνίδας, ο Γιάννης, ο Κωστής, ο Τζερόνιμο και πόσοι άλλοι και άλλες από πόσους χώρους πέρασαν από τα διάφορα designs που κουβαλούσαμε μαζί μας και σας βγάζαμε τα μάτια. Χωρίς mobile, χωρίς ούτε καν neolaia facebook page, χωρίς πολλά.

Μετά ήρθε αυτός ο περίεργος τύπος από την Γλυφάδα ο οποίος έφερε μαζί του άλλον αέρα. Άλλες ιδέες, άλλη φάση, αυτό που είμαστε σήμερα. Από το 2009 αγκαζέ.

Μαζί μας έδεσε από την πρώτη στιγμή και ο γνωστός σε όλους Γιώργος Τσαλίκης. Το σέντερ μπακ, που δένει τα κορδόνια του στη σέντρα. Αυτός ο άνθρωπος αυτός. Ο ελβετικός σουγιάς.

Όπου η παρέα μεγάλωσε και ακόμα είμαστε όλοι μαζί. Ακόμα. Και ακόμα μιλάμε για την Τερέζα, την Ράνια, τον Νίκο, την Ίρινα, τον Άλεξ και τους άλλους που ήταν ακόμα πιο τρελοί από εμάς.

Και για τους συνεργάτες μας. Από τον “Μπέλε” στον “Τσιβιτζιβίδι”, στον “Λεξ” και τον “Μήτσο τον Ιταλό”.

Στις χαρές και τις λύπες μαζί λέμε και εμείς. Έχουμε χάσει άρθρα, αποκλειστικά, σέρβερς, την όρεξή μας όμως ποτέ. Έχουμε κερδίσει βραβεία, παραμένουμε ακόμα στην κορυφή. Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια το neolaia.gr παραμένει το “no1 στέκι της νεολαίας“, όπως ακριβώς ήταν και το πρώτο του moto. Δεν θα σας κουράσουμε όμως με αυτά. Εσείς το φτάσατε εδώ.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η παρέα έχει μεγαλώσει.Εβίτα, Μι Έψιλον, Άλεξ, Τσαλίκ, Κάπο, Πανάγος, Λόκιος, Γκριτζ, Λίλιαν, Ρεβέκκα, Σπύρος, Ματίνα. Γιορτάζουμε και ξεκινάμε να πίνουμε. Αυτός ο μήνας είναι δικός μας, με αφιερώματα, με την φάση μας, για να θυμηθείτε και εσείς αλλά και για να μάθετε οι καινούργιοι. Σύντομα θα το γιορτάσουμε και όλοι μαζί, προς το παρόν όμως μπορείτε να μας ευχηθείτε στο σχετικό μας post στο facebook!

ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΟΥΜΕ! Σας ευχαριστούμε για όλα!

Stay tuned.

–> Όσο το παραπάνω κείμενο γραφόταν, έπαιζε το ριπίτ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;