Έρχονται διδακτορικά από ΤΕΙ; Τι δηλώνει ο Υπουργός Παιδείας!
Επιστολή προς όλα τα ΤΕΙ της χώρας, με την οποία ζητά “τεκμηριωμένες προτάσεις” για τη χορήγηση διδακτορικών από τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας απέστειλε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου

Ειδικότερα ο υπουργός Παιδείας ζητά από από τις διοικήσεις των Ιδρυμάτων τεκμηριωμένες προτάσεις ως προς τα κριτήρια που θα έπρεπε να πληροί ένα αυτοδύναμο τμήμα των ΤΕΙ ώστε να έχει τη  δυνατότητα να διοργανώνει σπουδές τρίτου κύκλου.

Επίσης ο Κώστας Γαβρόγλου  επισημαίνει προς τους προέδρους των ΤΕΙ πως Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο “εκ μέρους σας  να κάνετε ιδιαίτερη μνεία στις περιπτώσεις όπου στο Ίδρυμα σας ή συνεργασία  ανάμεσα στα τμήματά θα διευκολύνει τη διαδικασία για την οργάνωση σπουδών τρίτου κύκλου.

Ο υπουργός Παιδείας τονίζει στην επιστολή του ότι   μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες του ΥΠΕΘ είνα η ενεργοποίηση του Ενιαία Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας.

Παράλληλα ο Κώστας Γαβρόγλου επισημαίνει προς τους προέδρους πως “Τα Ιδρύματα σας στελεχώνονται από επιστημονικό προσωπικό κύρους, έχουν σημαντικές υλικοτεχνικές υποδομές και είναι σίγουρο ότι θα ενισχυθούν με νέους επιστήμονες υψηλών προσόντων μέσω τω νέων προκηρύξεων.

Το esos επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ Καθηγητή Λάζαρο Βυρζίδη, ο οποίος χαρακτήρισε αρκετά θετική αυτή την πρωτοβουλία του υπουργού  Παιδείας.

Πηγή: esos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;