neolaia Fav: Το αγαπημένο μας μουσικό άλμπουμ την τελευταία 10ετία! #neolaia10
Τα μέλη του neolaia.gr γράφουν για τα αγαπημένα τους άλμπουμ την τελευταία 10ετία!

Στα πλαίσια του neolaia10 ξεκλειδώνουμε το φάκελο “Αγαπημένα άλμπουμ”. Και παρά τις όποιες “ξενέρωτες διαπιστώσεις” τύπου “ποια άλμπουμ ρε μαλάκα”, έδωσαν απαντήσεις ΣΟΚ!!@!11!2

Γιώργος Γκριτζάλας

Έλα παιδιά, να οργανωθούμε λίγο. Βγαίνουν ακόμη μουσικά άλμπουμ;

Εβίτα Γοργορίνη

Δύσκολα μπορώ να ξεχωρίσω μόνο ένα αλλά θα απαντήσω αυτό που είχα λιώσει στο repeat και είναι το Blackroc. Πρόκειται για ένα album των Black Keys γεμάτο συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του hip-hop. Τότε που άκουγα κυρίως hip hop και είχα κόλλημα με του Black Keys ήταν ένα album που πραγματικά με είχε ενθουσιάσει.

Γιάννης Καπογιάννης

Ένα από τα αγαπημένα μου album αυτής της 10ετίας είναι το Something for the pain των Redlight King. Βγήκε το 2011 και όπως καταλαβαίνετε δεν έχω σταματήσει να το ακούω από τότε.

 

Γιώργος Μπαρδάκης

Επόμενη ερώτηση:

 

Νικόλας Μπαρδάκης

Spotify

(ακολουθεί σημείωση συντάκτη: Ο Νικόλας Μπαρδάκης στη συγκεκριμένη ερώτηση απάντησε αυτό)

Αλεξάνδρα Παρλαμά

Γιώργος Λεμπέσης – Εξάρτηση. Ξέρω όλα τα τραγούδια λέξη προς λέξη – σπανιότατο φαινόμενο μιας και συνήθως αν με ακούσεις να τραγουδάω ακόμα και το Human (έτσι για να μην με πείτε και σκυλολαϊκιά Πειραιώτισσα) που το παίζουν 29 φορές την ημέρα τα ραδιόφωνα – εε θα βρω άλλα, δικά μου λόγια να πω..Μήπως τελικά να γίνω τραγουδίστρια και να ξεκινήσω φωνητικές;

Γιώργος Τσαλίκης

Δεν είναι άλμπουμ, είναι τραγούδι:

 

Μαρία Ελπίδα Φλέσσα
Αντικειμενικά, η μουσική που ακούω είναι ένα μιξ τουρλού μεταξύ διάφορων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων, για ορισμένους από τους οποίους είμαι περήφανη ενώ για άλλους όχι, οπότε η επιλογή δεν είναι ακριβώς εύκολη. Ο τρόπος που θα επιλέξω είναι ο εξής: “Ποιο είναι το άλμπουμ από το οποίο έχεις ακούσει (σχεδόν) όλα τα τραγούδια ίσα με 100 φορές και ακόμη δεν έχεις βαρεθεί;”
Και η απάντηση είναιιιι…
The Age of Understatement-Last Shadow Puppets. Αξία.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Τo neolaia.gr κλείνει 10 χρόνια και όλο τον Απρίλιο ετοιμάζει σούπερ αφιερώματα για όλα όσα άλλαξαν στις ζωές μας αυτή τη δεκαετία! Μείνει συντονισμένος στο #neolaia10!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;