Ο Σκοτ Πίλγκριμ εναντίον των 7 πρώην: Λίγο φαντασία, λίγο κωμωδία και το αγόρι μου
Τι συμβαίνει όταν πρέπει να κερδίσεις του 7 διαβολικούς πρώην της κοπέλας που αγαπάς για να την έχεις ολόδικη σου;

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου, ξεκινήσαμε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τις καλύτερες κωμωδίες που έχουμε δει!

Το “Ο Σκοτ Πίλγκριμ εναντίον των 7 πρώην” αρνήθηκε να δώσει το μονοπώλιο στην κωμωδία και έτσι, είναι μια ταινία που συνδυάζει στοιχεία ρομαντισμού, video game και μεταμοντέρνισμού.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Ο νεαρός Scott Pilgrim, τον οποίο παίζει ο αγαθοβιόλης Michael Cera, ερωτεύεται παράφορα μια κοπέλα, την Ramona, και ψάχνει τρόπους να την προσεγγίσει. Μόλις τα καταφέρνει και η Ramona δέχεται να βγει μαζί του, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πρόκληση που δεν περίμενε: για να κάνει την κοπέλα δική του, πρέπει να παλέψει και να νικήσει τους 7 διαβολικούς πρώην της.

Ο αγώνας προβλέπεται δύσκολος καθώς οι πρώην της είναι πιο όμορφοι, γυμνασμένοι, πλούσιοι και φαινομενικά, ταλαντούχοι από αυτόν, σε σημείο που το θέαμα της πάλης μεταξύ τους αποτελεί κωμωδία από μόνο του.

Το ιδιαίτερο κομμάτι της συγκεκριμένης ταινίας είναι πως, παρότι έχει έντονο φαντασιακό στοιχείο, μας θυμίζει λίγο το πώς αισθανόμαστε εμείς όταν ξεκινάμε μια νέα σχέση και προσπαθούμε να συγκριθούμε ή να ξεπεράσουμε τους πρώην του ατόμου που βγαίνουμε.

Πάντως, εάν το  “Ο Σκοτ Πίλγκριμ εναντίον των 7 πρώην” προσφέρει κάτι, αυτό είναι ένα treat για τα μάτια καθώς, πέραν των κωμικών καταστάσεων, έχει απίστευτα πολλά εφέ που μας θυμίζουν παιχνίδι της Nintendo ή κόμικ.

Δες ακόμη: Spy: Μια κωμωδία που σου προσφέρει ακριβώς αυτό που θες να δεις!

Εάν θες να το γυρίσεις στο πιο “ποιοτικό” και να σχολιάσεις “σκηνοθεσία”, μάλλον πρέπει να δοκιμάσεις την τύχη σου κάπου αλλού. Η συγκεκριμένη ταινία είναι απλά και ωραία για καλοπέραση!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;