Ακομπλεξάριστη η Μόνικα Μπελούτσι - «Ευχαριστώ τον Θεό για το ρετούς. Αυτό μας σώζει»,
Η Μόνικα Μπελούτσι ξέρει να αποδέχεται την επιρροή του χρόνου στο σώμα της αλλά και να νιώθει ευτυχής για τις νέες τεχνολογίες!

Η βοήθεια της τεχνολογίας είναι ικανοποιητική ακόμη και για γυναίκες όπως η Μόνικα Μπελούτσι, τις οποίες -όσα χρόνια και αν περνούν- δεν χάνουν σταγόνα από την σεξουαλικότητα τους.

«Ευχαριστώ τον Θεό για το ρετούς. Αυτό μας σώζει», είπε στο AFP η 52χρονη ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως το ρετουσάρισμα που “πέφτει” πλέον στα περιοδικά είναι λιγότερο από ότι στο παρελθόν γιατί ο κόσμος αποδέχεται τις μικρές ατέλειες στους διάσημους.

Όπως ανέφερε η ίδια, στην τελευταία της ταινία «On the Milky Road», παρατήρησε πως έχει βγάλει ρυτίδες στο πρόσωπο της τις οποίες δεν είχε παλαιότερα.

?Another capture from the Vanity Fair Italia by @gnlfontana @vanityfairitalia Production and copyright H&K Hair @johnnollet Makeup @letiziacarnevale @karinmodels_official #monicabellucci#vanityfairitalia#italian#actress#coverstory#magazine#blue#green#magazine#style#boticelli#malena#karinmodels#modelsmundo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) στις


«Πριν από δέκα χρόνια δεν τις είχα. Βλέπω πώς έχω αλλάξει στην οθόνη. Ομως, δεν είπα στον εαυτό μου ”Θεέ μου, είναι τερατώδες”. Οχι, πιστεύω ότι είναι γοητευτικό», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν με ενοχλεί να με βλέπουν ως ώριμη γυναίκα. Ισως σε κάθε χρόνια να έχω αλλάξει γνώμη γιατί θα έχω υπερβολικές ρυτίδες. Αλλά προς το παρόν είναι εντάξει με αυτό».

Όσον αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις είπε πως όταν βλέπει γυναίκες που δεν έχουν καταφύγει σε κάποια τέτοια λύση, σκέφτεται πως είναι πολύ όμορφες.

«Ομως, όταν βλέπεις κάποιον που έκανε λίφτινγκ και είναι όμορφος, λέω ότι έκανε το σωστό. Πρέπει να κάνεις αυτό που είναι καλό για εσένα. Η πλαστική χειρουργική υπάρχει. Αν σε κάνει ευτυχισμένο, γιατί όχι;», ανέφερε.

Δες ακόμη: Η Μόνικα Μπελούτσι αποδεικνύει πως θα είναι για πάντα ένα sex symbol!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;