Γιορτή της Μητέρας 2017: 5 fun πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα μαζί της!
Αυτήν την Γιορτή της Μητέρας, μην την βγάλετε στην αδράνεια!

Η Γιορτή της Μητέρας 2017 είναι εδώ.

Ήξερες πως η παράδοση αυτή διαρκεί εδώ και αιώνες; Πρακτικά όχι με τον ίδιο τρόπο αλλά όσον αφορά τον συμβολισμό της, ναι.

Οι πρώτες αναφορές σε γιορτές υπέρ της μητέρας έρχονται από την αρχαία Ελλάδα. Οι αρχαίοι Έλληνες απέδιδαν τιμές στη Ρέα κάθε άνοιξη.

Η Ρέα ήταν η θεά της γης και της γονιμότητας και λατρευόταν ως η «Μητέρα των Θεών» γιατί ήταν η πρώτη που γέννησε με τοκετό και ανάθρεψε τα παιδιά της με μητρικό γάλα.

Σε κάθε περίπτωση, ας αφήσουμε την Ρέα και ας πιάσουμε την δική μας μητέρα. Αυτήν την ημέρα, πέραν από το να της πάρεις λουλούδια, αξίζει να δοκιμάσεις να περάσετε ουσιαστικό χρόνο μαζί, κάνοντας κάτι είτε έξω είτε μέσα στο σπίτι!

Δες ακόμη: Γιορτή της Μητέρας 2017: 7 πράγματα που δεν ήξερες!

Για να δούμε μερικές ιδέες:

Πάρε την να δείτε μια ταινία μαζί

Το σινεμά είναι γεμάτο με ωραίες ταινίες αυτόν τον καιρό. Μπορείτε να διαλέξετε μια ταινία που δεν θα σας κάνει να νιώσετε άβολα με τις σεξουαλικές σκηνές, να πάτε να πάρετε ποπ κορν και να την δείτε μαζί. Ποιοτικός χρόνος + χαλάρωση + ωραία ταινία = bellissimo!

Βγάλε την για καφέ και βόλτα

Πήγαινε την στους πιο ωραίους περιπάτους και τα πιο ιδιαίτερα μαγαζιά της πόλης, πιείτε έναν καφέ και μιλήστε περί ανέμων και υδάτων. Ο καλύτερος τρόπος για λίγο bonding!

Φροντίστε τον εαυτό σας μαζί 

Εάν είστε κυρίες και οι δυο, πάρε την μητέρα σου και φτιάξτε μαλλί, νύχι, μιλώντας και αράζοντας μαζί, είτε εκτός είτε εντός σπιτιού. Στο κάτω κάτω, και αυτή έχει ανάγκες!

Γιορτή της Μητέρας 2017

Μαγείρεψε της

Και πλύνε τα πιάτα μετά. Ψάξε συνταγές στο ίντερνετ ή σε βιβλία και φτιάξε της το αγαπημένο της φαγητό με όλη σου την τέχνη. Θα το ευχαριστηθεί σίγουρα (ειδικά αν δεν χρειάζεται να πλύνει).

Κλείσε να επισκεφτείτε κανένα θέατρο ή καμια συναυλία το βράδυ

Έχει κάποιος καλλιτέχνης που να σας αρέσει live; Τρεχάτε! Αν όχι, μπορείτε να τσεκάρετε τι είδος παράστασης σας ενδιαφέρει και να πάτε να δείτε ένα ωραίο θέατρο οι δυο σας!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;