Survivor 2017 αποχώρηση: Δείτε εδώ ποιος έφυγε (18/5)
Δείτε εδώ ποιος αποχώρησε από το Survivor 2017!

survivor 2017 αποχώρηση: Απόψε μάθαμε τι επέλεξε το κοινό μεταξύ τριών παικτών. Οι υποψήφιοι για αποχώρηση στο Survivor 2017 ήταν η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, η Σάρα Εσκενάζυ και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Τελικά ο παίκτης που αποχώρησε ήταν η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου!

Δείτε το αναλυτικά το προφίλ κάθε παίχτη!

Γιάννης Σπαλιάρας 

Είναι ηθοποιός και μοντέλο, 40 ετών. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές. Περισσότερο θα του λείψει η οικογένεια του. Πιστεύει στη συνεργασία και του αρέσει το ομαδικό πνεύμα. Το μόνο που τον προβληματίζει στη διαβίωση στο νησί είναι, εκτός από την έλλειψη τροφίμων και η πιθανότητα να αναγκαστεί να κλειστεί σε κάποιο πολύ μικρό χώρο κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων λόγω του ύψους του. Θεωρεί ότι το survivor είναι κάτι που του ταιριάζει γιατί είναι άνθρωπος της περιπέτειας και αγαπάει τα ταξίδια.

Σάρα Εσκενάζη

Η Σάρα Εσκενάζη είναι 29 χρονών και ζει στην Αθήνα. Έχει τελειώσει τη Δραματική Σχολή. Ασχολείται με τον στίβο, το χορό και την τοξοβολία. Για τον εαυτό της λέει ότι είναι δυναμική, πριγκίπισσα και χαμογελαστή. Συμμετέχει στο survivor για την εμπειρία και για την πρόκληση. Αυτό που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι είναι η αντοχή και η αισιοδοξία της.

Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου

Η Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου είναι 23 χρονών, δίδυμη αδερφή της Ειρήνης και ζει στην Αθήνα. Είναι φοιτήτρια στο Οικονομικό του ΕΚΠΑ και παρακολουθεί μαζί με την αδερφή της μαθήματα δημοσιογραφίας. Ασχολείται με το μόντελινγκ και την διαφήμιση. Της αρέσει ο στίβος και ο χορός. Είναι εύθυμη, δυναμική και ενθουσιώδης. Συμμετέχει στο παιχνίδι για να δοκιμάσει τις αντοχές της και για την εμπειρία. Αυτό που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο είναι το πείσμα της και η φυσική της κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
FT
1 - 1
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
5'
0 - 0
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;