ΕΚΠΑ: Μεταπτυχιακό με θέμα «Τεχνολογίες Πληροφορικής στην Ιατρική και τη Βιολογία»

Από neolaia.gr Team 18 Μαΐου 2017

Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες!

Στo πλαίσιo του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Τεχνολογίες Πληροφορικής στην Ιατρική και τη Βιολογία» (ΤΠΙΒ), που διοργανώνει το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με συμμετέχοντες φορείς το Tμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας T.E. του ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ, το Τμήμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ) και το ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ( Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών), καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Το Δ.Π.Μ.Σ απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε) στις κατευθύνσεις:

  1. Πληροφορική στην Ιατρική
  2. Βιοπληροφορική

Αίτηση υποψηφιότητας μπορούν να υποβάλλουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακών Τμημάτων Πληροφορικής, Τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, Τμημάτων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Τμημάτων Ιατρικής, Φυσικής, Βιολογίας, απόφοιτοι Τμημάτων ΤΕΙ συναφών γνωστικών αντικειμένων, σύμφωνα με το άρθρο 5, παράγραφος 5, του Ν. 2916/2001 (ΦΕΚ114 Α’), καθώς και απόφοιτοι αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, συναφών με τις ανωτέρω ειδικότητες.

Δείτε περισσότερα μεταπτυχιακά προγράμματα εδώ 

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 24-4-2017 έως και 26-5-2017 από τη Γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια, τηλέφωνο: 210-7275198) κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 11:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. Μπορούν να αποστέλλονται και ταχυδρομικά, αρκεί να έχουν παραληφθεί με ευθύνη του αποστολέα μέχρι και την 26η Μαϊου 2017 στη διεύθυνση:

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΚΠΑ) Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστημιούπολη Ιλίσια Τ.Κ.157 84 ΑΘΗΝΑ (για τη Γραμματεία του Τμήματος)

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486