Pansexual: Τι εκπροσωπεί η σεξουαλική ταυτότητα που υιοθέτησε η Μάιλι Σάιρους;
Η Μάιλι Σάιρους ανέφερε, μέσα στο συγκινητικό κλίμα του #OneLoveManchester, πως είναι pansexual. Was ist das?

Μπορεί η Μάιλι Σάιρους να βγαίνει με τον Λίαμ Χέμσγουορθ εδώ και μερικά χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει “επιλέξει πλευρά”.

Η τραγουδίστρια, όπως έχει δηλώσει, είναι pansexual, κάτι διαφορετικό από το bisexual.

“Πάντα απεχθανόμουν τη λέξη bisexual γιατί με περιορίζει μέσα σ’ ένα κουτί είπε σε μία συνέντευξη της στο Variety η Miley πριν περίπου έναν χρόνο συμπληρώνοντας πως ποτέ δεν διαχώριζε τους ανθρώπους σε “αγόρια” και “κορίτσια” μόνο. Σε μία πιο πρόσφατη εξομολόγησή της στο Billboard η Miley ανοίχθηκε ακόμα περισσότερο γύρω από το θέμα, επαναλαμβάνοντας ότι είναι pansexual και λέγοντας το εξής: Αυτό που είμαι δεν έχει να κάνει με το φύλο. Είμαι υπερβολικά ανοιχτή στο θέμα, έτσι είμαι”, εξηγεί η ίδια.

Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει, γιατί και εμείς δεν καταλάβαμε στην αρχή, η πανσεξουαλικότητα υπαγορεύει πως κάποιος ελκύεται από την οποιασδήποτε μορφής σεξουαλικότητα, όχι μόνο από άνδρες ή από γυναίκες, αλλά και από μία transexual, ένα τραβεστί,  οποιονδήποτε.

Σύμφωνα με τους σεξολόγους, οι πανσεξουαλικοί άνθρωποι δεν έρχονται απαραίτητα σε ερωτική επαφή με το άτομο για το οποίο νιώθουν έλξη. Η έλξη μπορεί να έχει και πλατωνικό χαρακτήρα.

Ο όρος πανσεξουαλικότητα είναι πολύ πρόσφατος. Το ποσοστό του κόσμου παγκοσμίως που δηλώνει pansexual είναι λιγότερο από 1%, πράγμα που σημαίνει πως έχουμε δρόμο μέχρι να ανακαλύψουμε περισσότερα γι’αυτό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1