ΕΚΠΑ: Ελληνογαλλικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα με θέμα το «Εξειδικευμένο δημόσιο δίκαιο»

Από neolaia.gr Team 6 Ιουνίου 2017

Οι μισές διδακτικές ώρες είναι στα ελληνικά και οι μισές στα γαλλικά.

Οι Νομικές Σχολές των Πανεπιστημίων Αθηνών και Μπορντώ θα λειτουργήσουν πάλι, κατά το προσεχές ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, το κοινό ετήσιο Π.Μ.Σ. «Εξειδικευμένο δημόσιο δίκαιο», το οποίο έχει έμφαση στη διοικητική δικαιοσύνη.

Οι φοιτητές συμμετέχουν στις λειτουργικές δαπάνες του Π.Μ.Σ. με 1.500 ευρώ και προβλέπονται ορισμένες υποτροφίες εφόσον υπάρχει σχετική ανάγκη.

Οπωσδήποτε, οι φοιτητές θα παραμείνουν επί τρεις τουλάχιστον εβδομάδες στο Μπορντώ για εντατική διδασκαλία και θα καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής στη Γαλλία.

Οι φάκελοι υποψηφιοτήτων πρέπει να κατατεθούν, από την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου έως τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 (09.30-14.30), στη Γραμματεία του Τομέα Δημοσίου Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, οδός Ακαδημίας 45, ημιώροφος, και να περιλαμβάνουν αντίγραφα τίτλων σπουδών νομικής, στοιχεία για τη γνώση της γαλλικής γλώσσας, βιογραφικό σημείωμα και εμπεριστατωμένη αίτηση, όπου θα εξηγείται το ενδιαφέρον των υποψηφίων για το γνωστικό αντικείμενο του Π.Μ.Σ.

Η αίτηση και το βιογραφικό σημείωμα πρέπει να συνταχθούν και ελληνικά και γαλλικά.

Ενημερωτική συνάντηση θα γίνει στα γραφεία του Τομέα Δημοσίου Δικαίου, οδός Ακαδημίας 47, 2ος όροφος, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 14.00.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486