Πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του neolaia.gr και κερδίστε μια εκπληκτική VR μάσκα DLODLO Η2 από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!
Συμπληρώστε τη φόρμα που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου και πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του neolaia.gr και δύο τυχεροί θα κερδίσουν μια εκπληκτική VR μάσκα DLODLO Η2 από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Θέλετε να ζήσετε την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας (VR – Virtual Reality) και να ταξιδέψετε σ’ έναν υπέροχο ψηφιακό κόσμο; Αν, ναι, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του neolaia.gr και μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός που θα κερδίσει μία από τις δύο εκπληκτικές VR μάσκες DLODLO Η2, αξίας 89,90€ η μία, προσφορά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Οι νικητές έχουν ενημερωθεί! Ευχαριστούμε πολύ για τις συμμετοχές σας! 

Η DLODLO μάσκα VR H2 είναι συμβατή με Android Smartphones μεγέθους από 4.7 έως 5.7 ίντσες και αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα εικονικής πραγματικότητας (VR) στον κόσμο με αισθητήρα αναγνώρισης των κινήσεων του κεφαλιού 9 αξόνων (9-axis sensor), ο οποίος σε συνδυασμό με τον αλγόριθμο πρόβλεψης των κινήσεων σας, προσφέρει υψηλότατο επίπεδο ακρίβειας στην ομαλή παρακολούθηση του περιεχομένου. Διαθέτει πάνελ και πλήκτρα ελέγχου, αλλά και υποδοχή σύνδεσης με το Smartphone μέσω micro USB. Είναι εύκολη και άνετη στη χρήση, με πλήθος περιεχομένου στην εφαρμογή DLODLO VR APP για παιχνίδια και ταινίες.

Μπορείτε να βρείτε την VR μάσκα DLODLO Η2 αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στην καρδιά της τεχνολογίας, μαζί με μια μεγάλη ποικιλία από προηγμένες συσκευές και smart gadgets, όπως wearables, drones, action cameras, τηλεοράσεις, gaming & κονσόλες, αλλά και Smartphones, Tablets και αξεσουάρ!

 

Νικητής Αναδείχθηκε ο Γιώργος Μώμος!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;