Πόσο
Τι επίδραση έχει στον ηθοποιό μια τέτοια σκηνή;

Αν έχεις δει το Big Little Lies, θα καταλαβαίνεις γιατί η Νικόλ Κιντμαν είχε θέμα την ώρα των γυρισμάτων. Στην σειρά αυτή, η Κίντμαν υποδύεται μια δικηγόρο, την Σελέστ Ράιτ, η οποία βρίσκεται σε ένα κακό γάμο με έναν άνδρα που την κακοποιεί.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως έπαιρνε παυσίπονα για να συνέλθει από τους πόνους και τις μελανιές που τις άφηναν τα γυρίσματα με τον συμπρωταγωνιστή, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ.

Σε μια νέα της συνέντευξη, όμως, στο Hollywood Reporter αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά την διάρκεια αλλά και μετά τα γυρίσματα της σειράς, ιδιαίτερα μετά από μια συγκεκριμένη σκηνή του τελευταίου επεισοδίου.


“Θυμάμαι ότι ήμουν ξαπλωμένη στο πάτωμα στο τελευταίο επεισόδιο, με τα εσώρουχά μου και με είχε όντως ρίξει κάτω. Ήμουν απλά πεσμένη στο πάτωμα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ. Δεν ήθελα να σηκωθώ. Και θυμάμαι ότι ο Jean-Marc (ο σκηνοθέτης), ήρθε από πάνω μου, με κάλυψε με μια πετσέτα ανάμεσα στις λήψεις, γιατί ένιωθα εντελώς ταπεινωμένη και συντετριμμένη. Και θυμωμένη μέσα μου.

Γύρισα σπίτι και πέταξα μια πέτρα σε μια γυάλινη πόρτα. Προφανώς κρατούσα όλον αυτό το θυμό για ό,τι είχε συμβεί”.

“Ήταν πολύ σημαντικό να ξανασυνδεθούμε (με τον Skarsgard) μετά από αυτές τις σκηνές. Κρατούσαμε ο ένας τον άλλον μια αγκαλιά”

Για να καταλάβεις πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση, ακόμη και ο σύζυγος της Κίντμαν είχε ανησυχήσει για την επίδραση που είχαν οι βίαιες αυτές σκηνές πάνω στην ηθοποιό.

“Ήταν συντετριμμένος που με έβλεπε με τεράστιες, έντονες μελανιές. Όμως το μόνο που έλεγε ήταν “Η γυναίκα μου είναι καλλιτέχνης!”.

Δες ακόμη: Αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει πει η Kim Kardashian!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;