National Geographic Traveller: Τα 4 ελληνικά νησιά που κατέκτησαν την κορυφή!
Η θερινή ρωσική έκδοση του περιοδικού National Geographic Traveller προτείνει 4 ελληνικά νησιά για φέτος το καλοκαίρι!

Το τεύχος Ιούνιος-Αύγουστος 2017 του National Geographic Traveler μόλις κυκλοφόρησε και προτείνει για φέτος το καλοκαίρι 4 ελληνικά νησιά.

Ποια είναι αυτά; Κως, Κάλυμνος, Νίσηρος και Πάτμος.

Στι 4σέλιδο τουριστικό αφιέρωμα του περιοδικού αναφέρονται τα εξής:

«Για τον αναγνώστη που έχει βαρεθεί το ρωσικό κλίμα, είναι αρκετό να γνωρίζει μόνο ένα πράγμα για τα ελληνικά Δωδεκάνησα. Εδώ οι ημέρες με ηλιοφάνεια φθάνουν τις 350 ανά έτος», αναφέρεται στο αφιέρωμα του National Geographic Traveler.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasha Ivatovich (@photo.ivatovich) στις

Τα ρεπορτάζ φέρουν την υπογραφή της Polina Syrnina και της Alena Legostaeva όπου και υπογραμμίζουν πως η αεροπορική εταιρεία S7 ξεκίνησε πρόσφατα πτήσεις στην Κω, ανοίγοντας τον δρόμο για περισσότερους Ρώσους τουρίστες στην περιοχή.

«Απομένει μόνο να επιλέξετε ποιο νησί είναι το δικό σας», σημειώνουν οι συντάκτριες, παρέχοντας πληροφορίες για το κάθε νησί, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, την ιστορία τους και τις δραστηριότητες που μπορούν να επιλέξουν σε αυτά οι δυνητικοί τουρίστες, από χαλαρές διακοπές στη θάλασσα και yachting μέχρι ορειβασία και windsurfing.”

Το συνεργείο του ρωσικού National Geographic Traveler συμμετείχε σε press trip που διοργάνωσε το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον δήμο και την Ένωση Ξενοδόχων Κω, με αφορμή την έναρξητων προαναφερθέντων δρομολογίων της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας S7.

Welcome to Kalimnos! Isn’t it beautiful? ?? ? #kalimnos #greece #buildings #ocean #bluewater #summer #trip #traveling #travelphotography #travel #instatravel #wanderlust #sunnyday #tflers #tbt #insta #igers #l4l #blog #blogger #nature #natur #instanature #naturelovers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matschn (@nyktophilie) στις

Το National Geographic Traveller δεν ήταν το μόνο που μίλησε, όμως, για τα ελληνικά νησιά.

Ιδιαίτερα δημοφιλή ρωσικά ΜΜΕ, όπως η εφημερίδα Ιζβέστια, το πρακτορείο Ρία Νόβοστι και το ειδικό ταξιδιωτικό κανάλι Μαγιά Πλανέτα (Ο Πλανήτης Μου) δημοσίευσαν άλλα 6 άρθρα για τις εμπειρίες τους στα τέσσερα ελληνικά νησιά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carmen larch (@carmentamaral) στις

#patmos #natgeo #natgeotravel #Greeklover_gr #ig_greece #igworldclub #instacool #travel_greece #kings_greece #igworld_global #instalike #global_shotz #beautifuldestinatios #passionpassport #createxplore #awesome_earthpix #awesomeearth #weeklyfluff #instagoodmyphoto #feelgreece #welovegreece_ #worldunion #exclusive_greece #reasonstovisitgreece #photographyislifee #igcolor #igworldclub #theweekoninstagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Papapostolou (@giannis.papapostolou) στις

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;