Μηχανογραφικό 2017: Κάνε την αίτηση στο exams.it.minedu.gov.gr - Οδηγίες
Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το μηχανογραφικό 2017 και την υποβολή της αίτηση σου μετά τις Πανελλήνιες!

Aπό την Τετάρτη 21-06-2017, οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό 2017 σας Δελτίο (Μ.Δ.) στη παρούσα ηλεκτρονική διεύθυνση. Υπενθυμίζουμε για όσους δεν έχετε λάβει ήδη κωδικό ασφαλείας, ότι μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λύκειό σας για να εκδώσετε κωδικό.

Στον παρόν ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες χρήσης της Εφαρμογής, βάσεις και στατιστικά προτιμήσεων προηγούμενου έτους, το έντυπο Μ.Δ. με τις οδηγίες του και φυσικά το ηλεκτρονικό Μηχανογραφικό δελτίο 2017

Επισημαίνεται ότι από τις 21-06-2017 μπορείτε να υποβάλλετε μόνο πρόχειρο Μηχανογραφικό Δελτίο 2017 και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, μπορείτε να προβείτε στην τελική Οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού σας Δελτίου.

Με την Οριστικοποίηση, το Μηχανογραφικό σας Δελτίο, αποκτά πλέον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και πρέπει να το εκτυπώσετε ή/και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέσα στην προθεσμία υποβολής έχετε δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, με βάση τα αναγραφόμενα στην εγκύκλιο που μπορείτε να δείτε στο σχετικό σύνδεσμο.

Παρότι η διαδικασία τροποποίησης των συμπληρωμένων από τους υποψηφίους μηχανογραφικών δελτίων θα είναι διαθέσιμη για εύλογο χρονικό διάστημα, θα δοθεί φέτος υπό προϋποθέσεις και η δυνατότητα αναίρεσης οριστικοποιημένων Μηχανογραφικών, ώστε να δοθεί η δυνατότητα διόρθωσης λανθασμένων επιλογών.

Η διαδικασία αναίρεσης, προϋποθέτει τη προσέλευση του υποψηφίου στη Σχολική του Μονάδα (σε εργάσιμες ώρες και μέρες), καθώς μόνο μέσω της Σχολικής Μονάδας θα μπορέσει να γίνει αναίρεση της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού. Εν συνεχεία, ο υποψήφιος θα πρέπει να οριστικοποιήσει ξανά το Μηχανογραφικό του Δελτίο ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφουμε στο κεφάλαιο 4.2.

Η διαδικασία αναίρεσης θα είναι αυστηρά εντός της ημερομηνίας υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Σημειώνεται ότι ο Υποψήφιος θα πρέπει να εκτυπώσει την τελική εκτύπωση και να την κρατήσει ως αποδεικτικό οριστικοποίησης του Δελτίου του.

Προσοχή! Μετά και την τελική οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού, το Μηχανογραφικό Δελτίο «κλειδώνει» και ο Υποψήφιος δεν μπορεί να προβεί σε περαιτέρω αλλαγές.

Δες εδώ αναλυτικά: Μηχανογραφικό 2017 οδηγίες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;