Η συναυλία της LP μέσα από τα μάτια του neolaia.gr!
Αφιέρωμα στην LP και στο δεύτερο εκρηκτικό της LIVE στην Αθήνα!

Το απόγευμα/βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουλίου βρεθήκαμε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων όπου και λικνιστήκαμε υπό τους ήχους των Angelika Dusk, Lola Marsh, Monophonics και LP.

Μπορεί το συγκεκριμένο άρθρο να είναι αφιερωμένο στην εμφάνιση της LP, αλλά θα το πούμε από την αρχή για να μείνει στα πρακτικά πως τα opening acts ήταν άξια ατελείωτου χειροκροτήματος.

Από την Angelika Dusk έως -τελικά- την LP, η βραδιά που οργανώθηκε για να εορταστούν τα 10 χρόνια του gazarte ήταν μοναδική.

Η LP κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές του ελληνικού κοινού πριν κάποιο καιρό, πρώτα με το “Lost on You”,  έπειτα το “Muddy Waters” και το “Other People”.

Σήμερα, το κοινό στις συναυλίες τραγουδά μαζί της σε κάθε της κομμάτι, δίνοντας της την αγάπη που την κάνει να θέλει να γυρίσει ξανά και ξανά. Γιατί η LP αγαπά το ελληνικό κοινό.

Δεν το λέμε εμείς αυτό αλλά η ίδια. Κατά την διάρκεια της συναυλίας, μεταξύ των υπέροχων κομματιών της, δεν σταμάτησε να λέει στο ελληνικό κοινό πόσο το αγαπάει και πόσο το ευχαριστεί…στην γλώσσα του.

Αν μπορούσαμε να σε τηλεμεταφέρουμε στην εμπειρία μας εκείνη την βραδιά, θα το κάναμε, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να φέρουμε στην οθόνη σου μερικές εικόνες από την χθεσινή εμφάνιση της LP, στις οποίες μπορείς να διακρίνεις την ενέργεια της ίδιας αλλά και του κοινού, χωρίς κίνηση ή ήχο.

Για να δούμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;