Είναι οριστικό - Αυτή η ηθοποιός θα είναι ο θηλυκός James Bond!
Ο αγώνας για την διαδοχή του Daniel Craig κράτησε καιρό, όμως, στο γυναικείο φύλο η πρωταγωνίστρια έχει επιλεγεί καιρό!

Σύμφωνα με την Mirror, τα μεγάλα κινηματογραφικά studio έχουν καταλήξει πως ο ρόλος της θηλυκής James Bond ανήκει δικαιωματικά στην Κάρα Ντελεβίν.

Η νεαρή σταρ κατάφερε να “κερδίσει” τα μεγάλα στελέχη της MGM με την ερμηνεία της στο «Valerian and The City of a Thousand Planets» του Luc Besson.

Έτσι, αποφάσισαν πως έχει όλο το πακέτο για τον ρόλο, ο οποίος περιγράφεται ως η θηλυκή εκδοχή του James Bond, καθώς είναι μια πανέμορφη κοπέλα με σημαντική πορεία στο μόντελινγκ και, πλέον, μια αναγνωρισμένη ηθοποιός, καθώς έχει παίξει ήδη σε ταινίες όπως το «Paper Planes», το «Suicide Squad» και το «Pan».

Dress by #IrisVanHerpen jewels by @repossi make up by @mollyrstern hair by @mararoszak styling by @robzangardi @marielwashere

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις


Μια πηγή εντός του studio είπε στην Mirror πως  «Η Κάρα περνά την καλύτερη εποχή της. Είχε μια απίστευτη πορεία στο μόντελινγκ από νωρίς και το πέρασμά της στην υποκριτική είναι μέχρι στιγμής εκπληκτικό. Η εντυπωσιακή εμφάνισή της και η ικανότητά της να μεταμορφώνεται σε τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες στη μεγάλη οθόνη, της προσδίδουν πραγματικά ένα μοναδικό στυλ. Η MGM προτιμά να επιλέγει γυναίκες ηθοποιούς ακριβώς λίγο πριν γίνουν διάσημες και να τις ωθεί προς αυτή την κατεύθυνση».

«Η Cara τσεκάρει πολλά κουτάκια», είπε ακόμη για να τονίσει το γιατί είναι το τέλειο θηλυκό James Bond για την MGM.

«Έχει επιρροή στο νεανικό κοινό, έχει εμπειρία στη μάχη στις ταινίες και είναι Αγγλίδα».

Ακόμη, λέγται πως μπορεί να πάρει συμπρωταγωνιστικό ρόλο κατασκόπου δίπλα στον πρωταγωνιστή της ταινίας, χωρίς να την επισκιάζει. «Ο ρόλος δεν θα είναι αυτός της όμορφης γλάστρας, αλλά ένας δυναμικός, σκληρός χαρακτήρας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
0 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;