Αυτά τα παγωτά είναι έτοιμα να τα βάλουν με την καλοκαιρινή ζέστη. Το Biotherapy Development Research Centre της Ιαπωνίας κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα όπως τα γνωρίζουμε στον κόσμο του παγωτού.
Το κέντρο έρευνας βρήκε έναν τρόπο να φτιάξει παγωτό που δεν λιώνει. Και δεν το έκαναν καν επίτηδες.
Το μέρος αυτό, που βρίσκεται στην πόλη Kanazawa, ζήτησε από έναν ζαχαροπλάστη να φτιάξει ένα γλυκό με πολυφαινόλη, ένα υγρό που βγάζουν οι φράουλες.
Ο ζαχαροπλάστης ανησύχησε, όμως, καθώς η κρέμα που έφτιαχνε στερεοποιούνταν άμεσα όταν προστίθετο η κρέμα πολυφαινόλης.
Τότε το κέντρο κατάλαβε πως χτύπησε φλέβα χρυσού.
“Η υγρή πολυφαινόλη έχει ιδιότητες που καθιστούν δύσκολο τον διαχωρισμό νερού και λαδιού, οπότε ένα παγωτό που το περιέχει μπορεί να διατηρήσει την αρχική μορφή της κρέμας για περισσότερη ώρα από το συνηθισμένο, και να είναι δύσκολο να λιώσει,” είπε ο καθηγητής φαρμακευτικής του πανεπιστημίου του Kanazawa, Tomihisa Ota.
Ένας δημοσιογράφος που κράτησε ένα παγωτό έξω στους 28 βαθμούς Κελσίου ανακάλυψε πως κράτησε την αρχική του μορφή ακόμη και μετά από 5 λεπτά στον ήλιο.
Σύμφωνα με το SoraNews, κάποια παγωτά κράτησαν την μορφή τους ακόμη και έχοντας περάσει 3 ώρες στον ήλιο.
Ο κόσμος φαίνεται να έχει λατρέψει το νέο παγωτό που κυκλοφορεί στην αγορά. Λες να έρθει και σε μας κάποτε;
アイスは8種類!!???
ALL500円です•:*+:.\( °▽° )/.:+*:•#溶けないアイス #金座和アイス #japan #tokyo #harajuku pic.twitter.com/Kt7qPuf6uh— 金座和アイス原宿店 (@kanazawaice) July 5, 2017
溶けないアイス?
金粉かけて食べるやつ。
金アレあんねんけど食べてみた?
アナフィラキシーなったらどーしよ(⊙ө⊙)笑#石川県 #金沢 #ひがし茶屋街 #溶けないアイス #金粉 pic.twitter.com/Wd7ooPeP2e— kuu (@310Kuu) July 9, 2017
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Τεχνικοί - Τεχνίτες
Πλήρης Απασχόληση
03-01-2024
Μενίδι
Marketing
Πλήρης Απασχόληση
19-12-2023
Χαλάνδρι