Η Νορβηγία αναζητεί ζευγάρια για να κάνουν σεξ μπροστά στην κρατική κάμερα!
Ω ναι, ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που διάβασες!

H κρατική τηλεόραση της Νορβηγίας (ΝRK) πήρε μια ιδιαίτερα περίεργη απόφαση σχετικά με την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των νέων. Η ιδέα περιλαμβάνει μια εκπαιδευτική εκπομπή, που θα παρουσιάζει γνωστή παρουσιάστρια της χώρας, όπου θα συζητώνται με τους καλεσμένους θέματα που αφορούν το ανθρώπινο σώμα αλλά και το πώς το βλέπουμε.

Ακόμη, αναμένεται να θιχτεί το ζήτημα της σεξουαλικής ζωής και των προσδοκιών που έχουμε από τις σεξουαλικές μας σχέσεις.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, ο θεατής δεν θα βλέπει απλά τις συζητήσεις, όμως. Θα παρακολουθεί και μαγνητοσκοπημένα ρεπορτάζ για να πάρει μια καλύτερη ιδέα.

Για να πετύχει η εκπομπή τους στόχους της, όμως, δεν αναζητούν επαγγελματίες στον χώρο του σεξ αλλά απλά καθημερινά ζευγάρια.

Τα ζευγάρια αυτά καλούνται να κάνουν σεξ μπροστά στην κάμερ αώστε να εξοικειώσουν -κυρίως στους έφηβους- με το γυμνό σώμα, να τους βοηθήσουν να νιώσουν καλύτερα με το σώμα τους και να αντιληφθούν πληρέστερα το σεξ.

Οι συντελεστές αναφέρουν πως  «δεν είναι να δείξουμε σεξουαλικά όργανα κατά τη διάρκεια της πράξης αλλά να απομακρυνθούμε από μια εξιδανικευμένη εικόνα και να δείξουμε πως το σεξ είναι κάτι όμορφο, μια πολύ προσωπική διαδικασία ενώ συχνά μπορεί να είναι κάπως αδέξιο αλλά σίγουρα όχι επικίνδυνο».

Ήδη, η εκπομπή διαφημίζεται με γιγάντια posters σε διάφορα σημεία της χώρας ενώ πραγματοποιείται και μια διαδικτυακή εκστρατεία για να προσεγγίσει όλο και περισσότερους ανθρώπους.

Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος της εκπομπής, το πρόγραμμα αυτό δεν προσφέρει πορνογραφικό υλικό αλλά μια εντελώς διαφορετική αφήγηση, η οποία είναι το πραγματικό σεξ μεταξύ ανθρώπων.

Ο ίδιος προσθέτει πως η προβολή σωμάτων που έχουν περάσει από διάφορες πλαστικές επεμβάσεις και κάνουν σεξ λες και είναι χορογραφία, δημιουργεί ψεύτικες προσδοκίες για την σεξουαλική δραστηριότητα.

«Ελπίζουμε πως παρουσιάζοντας όλες τις πτυχές της σεξουαλικής πράξης, ως μια ολότητα και όχι απλώς ως μια διείσδυση, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στο κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε, μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση στο σεξ».

Εσύ, πώς το βλέπεις;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;