Διεκδίκησε μια υποτροφία για το Bachelor’s in Computer Science του Athens Tech College αποκλειστικά στο neolaia.gr!
To neolaia.gr σε συνεργασία με το Athens Tech College κληρώνει αποκλειστικά μια υποτροφία ύψους 2.500€ για τον πρώτο χρόνο φοίτησης του Bachelor Computer Science.

Στο τέλος του άρθρου θα βρεις τη φόρμα συμμετοχής προκειμένου να διεκδικήσεις την υποτροφία αλλά και όσ όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για το πρόγραμμα σπουδών και το Athens Tech College.

Ο διαγωνισμός έληξε! Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας. 

Σχετικά με το Athens Tech College:

Το Athens Tech College είναι το πρώτο Κολλέγιο Τεχνολογίας στην Ελλάδα που συνδυάζει την τεχνολογία, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα, με τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας. Περιζήτητοι κλάδοι, ακόμα και στην εποχή της κρίσης.

Είναι το αποτέλεσμα της κοινοπραξίας μεταξύ του BCA College, του πρώτου κολλεγίου Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Ελλάδα, της πολυεθνικής εταιρείας πληροφορικής, gaming και κατασκευών Intracom Holdings, καθώς και της 24MEDIA Group, του μεγαλύτερου digital media group της Ελλάδας.

Μάλιστα από το 2017, η ATCOM, η κορυφαία ελληνική εταιρία νέων τεχνολογιών και Microsoft Country Partner of the Year για την Ελλάδα, προστέθηκε στους επίσημους υποστηρικτές του εγχειρήματος!

Μάθε περισσότερα για το Athens Tech College εδώ!

Χάρη στην συνδυασμένη εμπειρία 45+ ετών των πρωτοπόρων δημιουργών του είναι σε θέση να προσφέρει μια σειρά από εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα Bachelor και Masters, πιστοποιημένα από το πανεπιστήμιο του Sheffield, ενός εκ των 15 καλύτερων Βρετανικών Πανεπιστημίων.

Αλλά δεν σταματάει εδώ.

Το ATH / TECH προσφέρει κάθε χρόνο, 16 θέσεις μαθητείας (internships) σε συνεργασία με τις εταιρείες ATCOM, Intrasoft International, 24MEDIA, Μ-STAT, Converge και Stoiximan.gr.

 

 

BSc (Hons) in Computer Science

To συγκεκριμένο πτυχίο που προσφέρει το Athens Tech College είναι σύμφωνο με τα επίσημα πρότυπα που θέτουν Διεθνείς Ενώσεις Πληροφορικής, όπως η Ένωση Μηχανικών Πληροφορικής (Association of Computing Machinery [ACM]), το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (Institute of Electrical and Electronics Engineers [IEEE]) και η Ένωση Πληροφορικής Βρετανίας (British Computer Society [BCS]) και αναγνωρισμένο από διεθνείς επίσημους φορείς όπως το Βρετανικό Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Δικαιωμάτων (UK-NARIC). Παράλληλα, σου δίνει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Sheffield, ένα πανεπιστήμιο που συγκαταλέγεται στα 15 καλύτερα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Επιπλέον, παρέχει ανώτατη, ποιοτική εκπαίδευση με βάση την έρευνα και τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας που αναπτύσσεται σε ένα οικοσύστημα startup εταιριών. Σου μαθαίνει να αναγνωρίζεις τα προβλήματα, να σκέφτεσαι αναλυτικά και να προτείνεις λύσεις, να δημιουργείς αποτελεσματικά software συστήματα, να δουλεύεις σε ομάδες, αλλά και σε σημαντικά προσωπικά project που αναδεικνύουν τη δημιουργικότητά σου.

Θα έχεις την ευκαιρία εκτός από τα μαθήματα του προγράμματος, να κάνεις πρακτική άσκηση και να αποκτήσεις τεχνικές δεξιότητες (skills) σε real life projects και πετυχημένες εταιρίες καινοτομίας.

Tέλος, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη νέα αγορά που διαμορφώνεται από την κρίση, και φροντίζει να σου διδάξει τις ειδικές δεξιότητες (skills) που αναζητούν οι εταιρίες, να σε προετοιμάσει για την αγορά εργασίας, αλλά και να σου δώσει τα θεωρητικά θεμέλια του προγραμματισμού για τον σχεδιασμό και ανάπτυξη αποτελεσματικών πληροφοριακών συστημάτων.

Προϋποθέσεις για την υποτροφία

Πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας την τελευταία 2ετία.

Φόρμα συμμετοχής*

*Συμπλήρωση όλων των υποχρεωτικών πεδίων προκειμένου να αποκτήσεις συμμετοχή. 

Όροι χρήσης

Κατέβασέ τους εδώ

Στοιχεία επικοινωνίας

  • Τατοϊου 2 & Όθωνος 77T.Κ. 145 61, Κηφισιά
  • Τηλ: (+30) 210 8088 008-9
  • Φαξ: (+30) 210 8088 968
  • Email: info@athtech.gr
  • Course Administrator: Πέπη Νιωτάκη
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;