10 ερωτήσεις για το τέλος Αυγούστου
Σας έχει τύχει να παρατηρείτε κάποια πράγματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, να δημιουργούνται ερωτήματα που ξέρετε ότι ποτέ δεν θα απαντηθούν αλλά, παρ’όλα αυτά, να θέλετε να τα μοιραστείτε με κάποιον;

Ελπίζοντας φυσικά ότι θα συμφωνεί μαζί σας και θα μπορέσετε να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας σε ντουέτο!

Τέτοιες ερωτήσεις έχω και εγώ λοιπόν, εδώ, στο τελείωμα του Αυγούστου (και όχι του καλοκαιριού, γιατί ΕΛΕΟΣ, στην Ελλάδα είμαστε) και τις αφήνω εδώ για να μου πείτε τη γνώμη σας ή έστω να αφήσετε και εσείς κάποιες δικές σας!

Ρητορική ερώτηση #1: Ο καθένας μπορεί να φοράει ό,τι θέλει, το ξέρω και το πιστεύω. Αλλά πόσο δύσκολο είναι να απαρνηθείς το string μαγιώ σου και την topless ηλιοθεραπεία σου για 1-2 μέρες, αφού ξέρεις ότι θα είσαι σε ΠΟΛΥ οικογενειακή παραλία; Εμένα δεν με προκαλεί αλλά για κάποιο λόγο μου χτυπάει πάρα πολύ άσχημα. Ειδικά όταν στην περιοχή που είμαστε έχει 1000 λιμανάκια να κάνεις κάτι ανάλογο.

Ρητορική ερώτηση #2: Μόνο εγώ είμαι σε αυτόν τον κόσμο που όταν βλέπω φασαριόζικα παιδιά (σε ενοχλητικό βαθμό) ή απλά κωλόπαιδα, θέλω να πάω και να αρχίσω να χτυπάω τους γονείς τους; Αλύπητα όμως, να πάρουν μία γεύση αυτού που κάνουν στα παιδιά τους.

Ρητορική ερώτηση #3: Πόσο δύσκολο είναι ρε μαλάκα διπλανέ στην παραλία (και Έλληνα και τουρίστα, το κάνουν και οι δύο) να μην θάβεις τις κωλογόπες σου στα χαλίκια; Επιδεικτικά κιόλας.

Ρητορική ερώτηση #4: Διχασμένες προσωπικότητες; Παίζει! Από τη μία δεν σας αρέσουν τα «κλαρίνα», από την άλλη τρέχετε στα πανηγύρια. Πάντως, όχι, δεν είναι παραδοσιακά πανηγύρια αυτά που μοιάζουν με σκυλάδικες πίστες στο 50ο χλμ. Αθηνών-Θηβών. Ούτε υπάρχει στροφή στην παράδοση επειδή οι νέοι επιλέγουν να «χτυπιούνται» σε μια εμποροπανήγυρη.

Ρητορική ερώτηση #5: Κορίτσια, τι παίζει με το σουτιέν; Οικονομική στενότητα και αποφασίσατε όσα λεφτά έχετε να τα επενδύσετε μόνο σε παπούτσια-πολυκατοικίες;

Ρητορική ερώτηση #6: Τι φάση αυτή με τα «resolutions»; Μας πρήζετε στην αρχή κάθε χρόνου, βάλαμε και τον Σεπτέμβρη στο παιχνίδι; Αν περιμένετε κάτι τέτοια «ορόσημα» για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τις ζωές σας, χέστε το.

Ρητορική ερώτηση #7: Γιατί κάθε χρόνο πρέπει να ακούμε/διαβάζουμε τις ίδιες εκνευριστικές συμβουλές για τους νέους φοιτητές; Λες και βγαίνουν από τη φυλακή ένα πράγμα ή θα πεθάνουν σύντομα (χτυπάμε ξύλο εδώ προφανώς) και πρέπει να τα ζήσουν ΟΛΑ μέσα σε τέσσερα χρόνια.

Ρητορική ερώτηση #8: Γιατί αλήθεια υπάρχει μελαγχολία κάθε Σεπτέμβρη; Γιατί πρέπει μόνο το καλοκαίρι να αισθανόμαστε καλά; Δεν υπάρχουν πράγματα να κάνουμε ή να δούμε τον χειμώνα; Τι πίεση είναι αυτή που προσθέτουμε μόνοι μας στους εαυτούς μας;

Ρητορική ερώτηση #9: Γιατί αλήθεια ασχολούμαστε ακόμα και πολιτικές συζητήσεις; Κανένα πρόβλημα της καθημερινότητας δεν έλυσαν, μόνο τσακωμούς έφεραν. Α, το ίδιο ισχύει και για τις αντίστοιχες θρησκευτικές.

Ρητορική ερώτηση #10: Γιατί απορείτε όσοι κάνετε την ζωή σας, όταν έρχονται μετά να σας δαγκώσουν τα αποτελέσματα; Ναι, ο καθένας μπορεί να κάνει Ο,ΤΙ θέλει, ειλικρινά. Αλλά μην μου το παίζετε μετά τρελίτσες όταν δεν μπορείτε να αντέξετε τις επιπτώσεις…Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους!

Και καλό μήνα αυτήν την εβδομάδα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
5'
7 - 7
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;