To νέο βίντεο κλιπ της Taylor Swift είναι αφιερωμένο στους haters της!
Σκηνικά Walking Dead, πολλές, ΠΟΛΛΕΣ σπόντες και φίδια. Τι άλλο θες για να πειστείς πως η Taylor Swift έχει αλάξει;

Η Taylor Swift δημοσιεύει σταδιακά όλο και περισσότερα πράγματα από την νέα της δουλειά, συμπεριλαμβανομένου του νέου της single “Look What You Made Me Do” και του βίντεο κλιπ του.

Σε αυτό το βίντεο κλιπ, που έκανε πρεμιέρα στα Βραβεία VMA 2017, η Taylor αναδύεται από εκεί που την “έθαψαν” οι haters της και προβάλλοντας μια σέξι, σκοτεινή πλευρά ανακτά την κυριαρχία που είχε χάσει.

Δες ακόμη: Taylor Swift: Σε ποιους απευθύνεται το νέο της κομμάτι «Look What You Made Me Do»;

Η τραγουδίστρια μπορεί να έχει κάνει αξιόλογη δουλειά στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά η συμπεριφορά της προς τους συνεργάτες της έχει ρίξει την δημοτικότητα της κατακόρυφα.

Στο βιντεοκλίπ τη βλέπουμε να σπάει την ταφόπλακα του Nils Sjoberg- το alter ego της ως συνθέτρια, να είναι περικυκλωμένη από φίδια, να μπανιάρεται μέσα σε διαμάντια (σπόντα προς την ληστεία της Κιμ Καρντάσιαν;) και να τρακάρει ντυμένη σαν την Katy Perry ενώ κρατάει ένα Grammy (βραβείο που η Perry δεν έχει).

Ακόμη, ο σκηνοθέτης του βίντεο κατηγορήθηκε πως έκλεψε στοιχεία από το Formation της Μπιγιονσέ. O ίδιος φυσικά αρνήθηκε ότι υπάρχει οποιαδήποτε ομοιότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;