Το καλοκαίρι τελείωσε, ώρα να βρεις δουλειά!
Όσο άσχημο και αν ακούγεται, όσο και αν θέλεις να μην το πιστέψεις, το καλοκαίρι μόλις τελείωσε και εσύ ΠΡΕΠΕΙ να βρεις δουλειά!

Λυπόμαστε που πρέπει εμείς να σου φέρουμε τα «άσχημα» νέα αλλά σήμερα έχουμε 1η Σεπτεμβρίου και όχι 32 Αυγούστου..

Τους τελευταίους μήνες πέρασες όμορφα, έκανες τα μπανάκια σου, ήπιες τις ποτάρες σου και έλιωσες το κορμί σου σε παραλίες ατελείωτες ώρες. Για να κάνεις όλα αυτά τα πολύ όμορφα πράγματα και του χρόνου καλό θα ήταν να βρεις μία δουλειά. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μεγαλώνεις και είναι καιρός να μπορείς να υποστηρίξεις μόνος σου αυτό το lifestyle και όχι να ξεζουμίζεις τους γονείς σου.

Αφού ξεπερνάς λοιπόν το 1ο σοκ της επιστροφής η οποία το συνοδεύει είναι ώρα να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά και να οργανωθείς. Και μην σε αγχώνει τίποτα, πάντα στην αναζήτηση σου για δουλειά χωρίς ιδιαίτερη προϋπηρεσία έχεις το CollegeLink στο πλευρό σου για ότι χρειαστείς!

Ας δούμε μερικές προτάσεις για το τι θα μπορούσες να κάνεις από αυτό το φθινόπωρο!

  1. Call Center Executive @ Spitishop

Τo μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα λευκών ειδών στην Ελλάδα, αναζητά Junior & Senior Call Center Executive! Αν σου αρέσει η επικοινωνία και η εξυπηρέτηση τότε αυτή η θέση είναι για εσένα!

Η προϋπηρεσία δεν είναι απαραίτητη!

  1. Systems Engineer & Systems Administration Internships @ Saphetor

Αν σε ενθουσιάζει η ιδέα να δουλέψεις για μία Start-Up η οποία χρησιμοποιεί Big Data για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τη γενετική, τότε βρες τη θέση σου στην ομάδα της Saphetor!

  1. Drupal Engineer & Java Developer @ EWORX

Είσαι Software Developer και γράφεις σε Java ή σε PHP ( Drupal);

Υπάρχει μία θέση για εσένα στην ομάδα της EWORX! Μην χάσεις την ευκαιρία να ενταχθείς σε ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα ελληνικά Software Houses!

  1. Sales Development Representative @ Adaplo

Είσαι έτοιμος για μία ιδιαίτερα challenging full time δουλειά, με αρκετή εκπαίδευση; Αγαπάς  την επικοινωνία,  τις πωλήσεις και θες να γίνεις o επόμενος Sales Development Representative της Adaplo;

Η προϋπηρεσία δεν είναι απαραίτητη!

  1. Junior PHP developer @ Netsteps

Ένα από τα πολύ δυναμικά Web Development Houses στην Ελλάδα ψάχνει τον επόμενο Junior PHP Developer  ο οποίος μετά από εκπαίδευση προορίζεται για “πολύ μεγάλα πράγματα”. Are you ready?

Αν το έχεις ψάξει μόνος σου, η προϋπηρεσία δεν είναι απαραίτητη!

  1. Sales & Marketing Trainee @ DELTA GROUP
    Είσαι έτοιμος για νέα challenges? Θέλεις να κάνεις τα πρώτα σου βήματα σε μία εταιρεία που θα σου δώσει την ευκαιρία να απασχοληθείς σε διαφορετικά τμήματά της;

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 270 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση, κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;