Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2017: Πανσέληνος στους Ιχθείς σε μια θάλασσα από όνειρα!
Πανσέληνος στους Ιχθείς και εβδομαδιαίες προβλέψεις.Σε μία θάλασσα από όνειρα…Από την Λίλιαν Σίμου

Ας δούμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017:

Πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και μετά τις εκλείψεις του Αυγούστου, και την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, υπήρξαν παρατεταμένα μία ατμόσφαιρα που αναδύει το άρωμα του παρελθόντος μας. Σχέσεις που άφησαν σημάδια και κενά, ανεκπλήρωτοι πόθοι, παράπονα και εμπειρίες συναισθηματικές, βγήκαν στην επιφάνεια, ή έδωσαν το έναυσμα για ένα νέο κύκλο εμπειριών.
Τώρα πλέον, φθάνουμε στην αρχή του φθινοπώρου και το πρώτο σημαντικό φαινόμενο, όπως παρουσιάστηκε και στις Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου, είναι η Πανσέληνος της 7ης Σεπτεμβρίου. Ας απολαύσουμε το ολόγιομο φεγγάρι σε μία νύχτα διαφορετική, όπου κι αν βρεθούμε.
Η Πανσέληνος σχηματίζεται την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 13 μοίρες 53’ των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Απέναντι βρίσκεται ο Ήλιος στην Παρθένο.
Υπερβολή στο όνειρο, στο όραμα, στις προσδοκίες, μπορεί να φέρει αυτή η Σελήνη. Θα αισθανόμαστε πως ταξιδεύουμε σε μακρινά πελάγη, πως αγγίζουμε το άπιαστο ή αναζητάμε το ανέφικτο.
Η ρομαντική διάθεση, συγκινεί και προκαλεί όμορφες συναντήσεις.
Η καλλιτεχνική έμπνευση ανθίζει, το δημιουργικό μας έργο αποδίδει.
Η συμπόνια, η σύμπνοια, η δοτικότητα, είναι στοιχεία που καλλιεργούνται και μας κάνουν να συμπεριφερθούμε γενναιόδωρα προς τον συνάνθρωπο, τη φύση, το περιβάλλον.
Προσοχή θα χρειαστεί σε υποσχέσεις που δίδονται, καθώς δεν είναι σίγουρο πως θα έχουν αντίκρισμα.

Το ενδιαφέρον έγκειται στην ορθοδρόμηση του Ερμή, ο οποίος ξεκινά την πορεία του πλέον σε σύνοδο πάντα με τον Ρέγκουλους, τον φωτεινό αστέρα της πρόσφατης έκλειψης.
Η Πανσέληνος εμπλέκει την ρομαντική και ονειρική διάσταση, τα ομιχλώδη συναισθήματα, με αυτά του φωτός και της δύναμης της Θείας Σπίθας.

Σε ημέρα Ερμή και ώρα Κρόνου, έχουμε δύο επιλογές: την σοφία της εμπειρίας του Αυγούστου, ή την πικρία που αποθαρρύνει. Πιστεύω ο Κρόνος σηματοδοτεί την γνώση που αποκτήσαμε ακόμη και μετά από μόχθο, κόπο, πόνο, αλλά έγινε κατάκτηση και άφησε ανεξίτηλα σημάδια. Ας μην παραβλέψουμε τα δώρα της, λοιπόν!

Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου είναι στον Ζυγό και ο Δίας στον ωροσκόπο σχηματίζει αντίθεση προς τον Ουρανό, που θα ενισχυθεί ως τις αρχές Οκτωβρίου. Οι σχέσεις μας αλλάζουν σχήμα, ενώ τίθεται όλο και πιο επιτακτικά η ανάγκη να διατηρήσουμε την αυτονομία μας ή να διαλύσουμε τις συνεργασίες που δεν μας αντιπροσωπεύουν και τις γνωριμίες που δεν φέρνουν ισορροπία.
Το Μεσουράνημα στον Καρκίνο περιγράφει το έργο που κυοφορείται και χρειάζεται φροντίδα για να αποδώσει καρπούς ως την επόμενη Νέα Σελήνη. Ένα δεκαπενθήμερο με έμπνευση (καθώς το κυβερνά η Πανσέληνος), που μπορεί να βοηθήσει στην παραγωγικότητα να εκφραστεί και στις συγκινήσεις να εκδηλωθούν.
Ο Ερμής και ο Άρης στον φωτεινό αστέρα Ρέγκουλους, υπενθυμίζουν το μήνυμα της έκλειψης Ηλίου και προσδιορίζουν ένα καλύτερο «αύριο» με κατακτήσεις που θα έχουν προοπτική και εξέλιξη, γιατί πλέον θα δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια και στην ουσία.

Όπως και να έχει, η Πανσέληνος αυτή σφραγίζει ένα καλοκαίρι που κύλησε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες και είχε δώρα και απώλειες ταυτόχρονα. Προσφέρει ξανά χώρο στο όνειρο, στην ελπίδα και στην δημιουργική έμπνευση, αρκεί να προχωρήσουμε προσεκτικά, υπομονετικά και προσγειωμένα.

Κριός

Ανακαλύψτε την ρομαντική και ευαίσθητη πτυχή σας. Σταματήστε για λίγο την ταχύτητα και την παρόρμηση, επιμένοντας σε πιο συναισθηματικές εμπειρίες, κυρίως μέσω της δημιουργικής έμπνευσης και μίας τρυφερής συντροφιάς.
Συναισθανθείτε όσους υποφέρουν αυτή την περίοδο, ή είναι μόνοι. Αναζητήστε την εσωτερική σας μοναξιά και τους λόγους που σας ωθούν να ονειρεύεστε.
Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει μοιάζουν κουραστικές, με χαμηλές απολαβές, αλλά ένα κίνητρο που θα σας συγκινεί πραγματικά, θα γίνει η αιτία να προσπαθήσετε με επιμονή. Υπάρχει άμεση ανάγκη να δείτε πιο πρακτικά την ζωή σας, απαιτώντας να αποδώσει η θέση σας, η φήμη σας ή οι ιδέες που καλλιεργείτε.
Σχεδιάστε ένα στόχο, ακόμη κι αν είναι μακρινός. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσετε να παλέψετε εσείς και μόνο εσείς, για τις ευκαιρίες της ζωής σας. Θα διαπιστώσετε πως θα είστε νικητές, αρκεί να μην παρασυρθείτε από αναστολές της οικογένειας.

Ταύρος

Πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για να κάνετε όνειρα και να τα μοιραστείτε με αγαπημένους σας φίλους.
Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, τότε θα συναντήσετε ομοϊδεάτες ικανούς να συμμεριστούν τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουν στήριξη, είτε και συμπαράσταση ουσιαστική.
Η αλήθεια είναι πως κάποια από τα όνειρά σας δεν θα σας είναι πλέον χρήσιμα. Κάποια άλλα, θα ανακαλύψετε πως δεν πραγματοποιούνται.
Θεωρήστε τον εαυτό σας αρκετά ευνοημένο, αφού ο Ήλιος και ο Άρης παρακινούν για περισσότερες δημιουργικές ευκαιρίες. Επομένως, γνωρίζετε πως είναι στο χέρι σας να διευρύνετε τα ταλέντα σας, να τα αξιοποιήσετε και να βγείτε ωφελημένοι από αυτά.
Περιορίστε τις λανθασμένες προσκολλήσεις ή φοβίες του χθες, συζητήστε συναισθηματικά με όσους μπορούν να αντιληφθούν τις ευαισθησίες σας. Χαρείτε την αγάπη και τον έρωτα, ή αν είστε μόνοι, επιδιώξτε μία ερωτική προσέγγιση. Έχετε πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Δίδυμοι

Δεν αποκλείεται να επιδιώξετε να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις των ημερών, αφού βιώνετε μία περίοδο με αποδέσμευση από το χθες και στροφή προς νέες επιλογές, σε σχέσεις και συνεργασίες.
Η Πανσέληνος συνιστά να επικεντρωθείτε στην καριέρα και να προσπαθήσετε να ξεδιαλύνετε τους στόχους σας εκεί. Αν ακόμη όλα φαίνονται μακρινά στην επίτευξη, μην απογοητευθείτε. Οραματιστείτε ό,τι φιλοδοξείτε να πετύχετε.
Ένας γονέας όμως, ή μία κοινωνική γνωριμία μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν, ηθελημένα ή μη… Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσετε βαρύτητα στα προσωπικά σας παράπονα. Μην ανακυκλώνετε με την οικογένεια λεπτομέρειες που ωθούν σε ένταση.
Δώσετε βάρος στην διασφάλισή σας, μέσα από μία γόνιμη προσπάθεια που θα αποδώσει και για σας και για τους οικείους σας. Απλά, μελετήστε καλά τα βήματά σας, οργανωθείτε σωστά, επικεντρωθείτε στην εργασία σας και τα καθήκοντά σας.
Θα έρθουν οι απολαβές, ίσως θέλουν λίγο χρόνο ακόμη…

Καρκίνος

Δεν θα λέγαμε πως η Πανσέληνος αυτή σας δημιουργεί πρόβλημα. Σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σας, σας απογειώνει λοιπόν και σας οδηγεί σε ταξίδια, οραματισμούς ή μία έμπνευση που θα προσφέρει γνώση και νέους ορίζοντες αναζήτησης.
Αν έχετε νομικές αδυναμίες, προσοχή λίγο αυτό το διάστημα, αλλά μπορεί να κλείσετε υποθέσεις, με μεθοδικό τρόπο.
Έχοντας σε έξαρση τις συγκινήσεις, ερωτευθείτε! Τολμήστε να αγγίξετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και κατακτήστε το!
Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, εκδηλώστε τα τρυφερά σας αισθήματα και εκφραστείτε ζεστά.
Αποφύγετε κάθε παράπονο όμως αυτές τις μέρες. Ξεπεράστε ανούσιες λεπτομέρειες, αποφύγετε να αναφέρεστε σε θέματα που ήδη έχουν συζητηθεί.
Η μοναχικότητα κάποιων ανθρώπων ενδέχεται όμως να σας δημιουργήσει άγχος. Μην παίρνετε την ευθύνη για όλους, δεν μπορείτε να τους προστατεύετε πάντα.

Λέων

Αν είστε ερωτευμένοι, την περίοδο αυτή η δύναμη του πάθους για την σχέση σας πρέπει να διανθιστεί με ρομαντικές πινελιές, διαφορετικά θα περάσετε μία κρίση που ίσως μειώσει τελικά το ενδιαφέρον για το ταίρι σας ή από εκείνο προς εσάς. Δοκιμάστε να έχετε προσωπικές στιγμές με ένα όμορφο δείπνο, κεριά ή ό,τι άλλο σας δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα.
Σε πιο πρακτικά ζητήματα, εξετάζοντας σχέδια για να κάνετε αποταμίευση, ίσως βγείτε εκτός προϋπολογισμού.
Αν έχετε ήδη κάποια χρήματα επενδυμένα, θα βρεθείτε σε μία περίοδο που δεν θα ξέρετε πώς ακριβώς να κινηθείτε. Στις οικονομικές δραστηριότητες προσπαθήστε με προσοχή να κάνετε επιλογές και μην απογοητεύεστε αν ακόμη τα αποτελέσματα δεν είναι στο ύψος που τα θέλετε.
Η αγωνία για ένα πρόσωπο που ανήκει στον οικογενειακό σας κύκλο, σας ταλαιπωρεί ψυχικά. Καλλιεργείστε ένα κλίμα αισιοδοξίας στις σχέσεις σας. Χαρείτε την στιγμή!

Παρθένος

Ενδιαφέρουσα η Πανσέληνος, αφού συνδέεται άμεσα με σας. Με λογική και επιμελή προσπάθεια, είστε σε θέση να αναλάβετε ευθύνες σχετικά με τα αισθηματικά σας θέματα και τις επιθυμίες να ξεχωρίσετε μέσα από μία σχέση.
Αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλογιστείτε τα δικά σας λάθη και ίσως την υπερβολή και την έμφαση που δίνετε σε λεπτομέρειες. Καθώς κατά την περίοδο αυτή δεν πρέπει να είστε χαλαροί, επιδιώξτε να κατανοήσετε τις ευθύνες σας, παίρνοντας παράδειγμα από την προσφορά του συντρόφου σας και κερδίζοντας μία πληρότητα με την παρουσία του.
Αφεθείτε λίγο περισσότερο στις ρομαντικές πινελιές αυτών των ημερών.
Χαλαρώστε με το ταίρι σας.
Ονειρευτείτε.
Στα πρακτικά ζητήματα, ευνοείστε από τον Ήλιο και τον Άρη στο ζώδιό σας, σχεδιάστε τα επόμενα βήματά σας, αλλά και την προβολή σας. Μία δυναμική παρουσία θα στηρίξει τις ιδέες σας!

Ζυγός

Η Πανσέληνος στρέφει το ενδιαφέρον σας γύρω από τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και φαίνεται πως σας έχουν αποπροσανατολίσει.
Αν είστε καλλιτέχνες, διανύετε μία θετική περίοδο όμως.
Ως προς τις εσωτερικές σας επιθυμίες, ακόμη δεν μπορείτε να βρείτε ηρεμία. Αλλά μπορείτε να κάνετε μία καλύτερη διευθέτηση των ανησυχιών και επιδιώξεών σας, για να δείτε αν και πότε έχετε δίκιο για να δημιουργείτε άγχος υποσυνείδητα.
Τα αισθηματικά και οι επιθυμίες γύρω από αυτά, έχουν αφήσει λεπτομέρειες που σας ενοχλούν.
Τολμήστε να προβάλλετε τις ικανότητές σας στον χώρο της καριέρας, διεκδικείστε τη θέση που σας αξίζει. Αλλά, μετριάστε τον παρορμητισμό σας. Παράλληλα βοηθά η φυσική σας ευγένεια και με την πάροδο του χρόνου, θα κατανοήσουν τις δυνατότητές σας.

Σκορπιός

Ευνοημένοι από την θέση της Πανσελήνου αυτές τις μέρες, θα είστε γόνιμοι στις δραστηριότητές σας αλλά και ερωτικοί. Εκμεταλλευτείτε την γοητεία που εκπέμπετε, χαρείτε την τρυφερή πλευρά της ζωής.
Δεν χρειάζεστε περισσότερη προσπάθεια, απλά θα έλκετε το ενδιαφέρον, μέσα από ένα προφίλ χαμηλών τόνων.
Αν ασχολείστε με σπουδές, οι μέρες αυτές στηρίζουν την προσπάθεια και θα στραφείτε σε στόχους που θα βοηθήσουν τα μελλοντικά σας βήματα.
Ορισμένοι φίλοι ή ομοϊδεάτες δεν είναι απαραίτητο να είναι και οι καλύτεροι συνοδοιπόροι στη ζωή σας και αυτό θα διευκρινιστεί με την Πανσέληνο. Δεν θα σας κοστίσει, αυτοί που σας ταιριάζουν θα είναι κοντά σας.
Αυτές τις μέρες, μπορείτε να κρίνετε όσους εκτιμάτε, μέσα από λεπτομέρειες στην συμπεριφορά και να πάρετε αποφάσεις που θα σας ωφελήσουν τελικά στο μέλλον.
Περισσότερο ρομαντικοί, χαρείτε την ατμόσφαιρα των ημερών, μέσα από τρυφερότητα και ρομαντικές αποδράσεις.

Τοξότης

Καθώς στοχεύετε διαρκώς στο μέλλον και αναθεωρείτε το χθες, η Πανσέληνος σας βοηθά να ανακαλύψετε τις βάσεις στις οποίες θα στηριχθεί η αλλαγή αυτή.
Να κάνετε το καλύτερο δυνατόν για να εκτιμήσετε τους ανθρώπους του κοινωνικού σας χώρου και όσους θεωρείτε πως συμπαθείτε εκεί.
Η κριτική πρέπει να είναι αντικειμενική, για να σας ωφελήσει. Κάποιοι θα ξεχωρίσουν στην καρδιά σας και θα παραμείνουν πλάι σας.
Επίσης, ενδέχεται μία σχέση σας να γίνει σοβαρή και να προωθήσετε την γνωριμία αυτή κοινωνικά, ή να την κοινοποιήσετε. Ωστόσο, ο οικογενειακός σας χώρος, μπορεί να σας μπερδεύει και να μην έχετε την δυνατότητα να διακρίνετε πώς θα σας βοηθήσει.
Ξεκουραστείτε, δημιουργήστε την ατμόσφαιρα που θα σας δίνει ευεξία. Στον προσωπικό σας χώρο, η ρομαντική ατμόσφαιρα θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις σας βελτιώνονται και μπορείτε να τις χειριστείτε εποικοδομητικά. Οι συναλλαγές σας θα είναι ωφέλιμες αυτό το διάστημα.
Στις συζητήσεις και στις υπογραφές όμως, θα χρειαστείτε προσοχή στις λεπτομέρειες. Αν και δεν πρέπει να χαθείτε σ’ αυτές, μην επηρεαστείτε από την εικόνα που προβάλλεται.
Σε ό,τι αφορά τις αναζητήσεις σας, η Πανσέληνος ωθεί να αναθεωρήσετε την φιλοσοφία μέσα από την οποία κάνετε τις επιλογές ζωής.
Μπορεί να φανεί πως έχετε παραμελήσει ουσιαστικές λεπτομέρειες και πως θα ήταν καλό να επεξεργαστείτε καλύτερα τις προοπτικές σας, βασισμένοι στις εμπειρίες του χθες, αλλά και ακούγοντας αυτό που πραγματικά ζητάτε βαθιά μέσα σας. Εκείνο που σας ταλαιπωρεί επί της ουσίας.
Η επικοινωνία με τους στενούς συγγενείς μπορεί -και ίσως πρέπει- να βελτιωθεί αυτή την εποχή. Μαλακώστε την στάση σας απέναντί τους.

Υδροχόος

Προέχουν οι αξίες της ζωής σας αυτό το διάστημα. Αξίες εσωτερικές, που σας δίνουν έμπνευση και δύναμη να προχωρήσετε. Αλλά και αξίες υλικές, δίχως άλλο.
Μελετήστε σωστά τις δυνατότητές σας για ένα δάνειο, εξετάσετε τους όρους και τις λεπτομέρειες.
Αν έχετε χρέη, ταξινομείστε καλά τις εκκρεμότητές σας. Έχετε την δυνατότητα να βάλετε μία σειρά πλέον. Καθώς πρέπει να δώσετε προσοχή σε μία συνεργασία σας, οι δυνατότητες εξέλιξης είναι καλές, αλλά θα έρθουν με αργά βήματα.
Επομένως μην απογοητεύεστε, ούτε να βιάζεστε. Οι γνώσεις και οι σπουδές σας, θα βοηθήσουν τις θέσεις που διατυπώνετε και το προφίλ που προβάλλετε.
Αν είστε τώρα σπουδαστές, με υπομονή θα επιβραβευτούν οι κόποι σας. Η αναγνώρισή σας θα έρθει με την πάροδο του χρόνου και θα σας προσφέρει την επιτυχία που σας ενδιαφέρει.

Ιχθείς

Σας αγγίζει άμεσα η Πανσέληνος στο τέλος του καλοκαιριού, αφού συμβαίνει στο ζώδιό σας.
Είναι εμφανές πως αναλαμβάνετε την προσωπική σας ευθύνη για να προβληθείτε και να διεκδικήσετε ό,τι σας ενδιαφέρει. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, τις ανάγκες σας, ή το ταίρι σας.
Αν είστε καλλιτέχνες, δημιουργείστε μέσα από ένα έργο και δώστε βαρύτητα στο ταλέντο σας.
Χαρείτε τρυφερές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και αφιερωθείτε στις συνεργασίες που θα προσφέρουν υλική ασφάλεια, γνώση, και προώθηση για σας.
Διατηρήστε ένα χαμηλό προφίλ, δώστε χρόνο στους άλλους να σας κατανοήσουν.
Στο στενό οικογενειακό περιβάλλον, ίσως ένα πρόβλημα διογκωθεί αν δεν προσέξετε. Είστε σε μία κρίσιμη καμπή αποφάσεων.
Οι συζητήσεις για οικονομικά και ευκαιρίες, θα σας φέρουν θετικά αποτελέσματα, αρκεί να είστε σαφείς στις διεκδικήσεις σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;