Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2017: Δείτε εδώ όλες τις εκδηλώσεις!
Η Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2017 έρχεται! Δείτε εδώ όλες τις εκδηλώσεις και όσα χρειάζεται να γνωρίζετε!

Η Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2017 έρχεται πολύ σύντομα και αναμένεται να μας καθηλώσει όπως αυτή του Αυγούστου, το ίδιο και οι εκδηλώσεις που ετοιμάζονται προς “τιμήν” της.

H Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2017 είναι την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου.

Ρωμαϊκή Αγορά – Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2017

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει στη Ρωμαϊκή Αγορά μία συναυλία της μεσόφωνου Αλεξάνδρα Γκράβας, σε τραγούδια από την Ελλάδα, το Μεξικό, την Κίνα, τον Λίβανο, τη Γαλλία, τη Γερμανία κ.α.

Πρόκειται για τόπους στους οποίους η διάσημη λυρική ερμηνεύτρια έχει δώσει συναυλίες, ενσωματώνοντας στο ρεπερτόριο της τραγούδια τους, δίπλα σε παραδοσιακά ελληνικά, καθώς και μεγάλων Ελλήνων συνθετών που συμπεριλαμβάνει πάντα στο πρόγραμμα της.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Γερμανία από γονείς Έλληνες μετανάστες, βίωσε ταυτόχρονα δύο εντελώς διαφορετικές κουλτούρες: στο σχολείο με γερμανική κλασσική μουσική και στο σπίτι με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, του Χατζιδάκι και άλλων Ελλήνων συνθετών.
Όσο αφορά την ταυτότητά της παραδέχεται πως νιώθει ως «μια Ευρωπαία με ελληνική καρδιά».

Ηρώδειο – Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2017

Επίσης τη βραδιά της τελευταίας Πανσελήνου του καλοκαιριού, ο βράχος της Ακρόπολης θα πλημμυρίσει από αγαπημένες μελωδίες μεγάλων Αργεντινών Μαέστρων. Ο επίσημος φορέας Acropolis Tango Festivals υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής παρουσιάζει την παράσταση Τango del Sur (To Tango του Νότου).

Εναλλακτικά προτείνουμε:

Gazarte

Clickatlife

Διάσημη ταράτσα. Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν τις συναυλίες αλλά και την καλοκαιρινή αύρα. Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά στο μετρό Κεραμεικού και πέρνα όλο το βράδυ χαζεύοντας το φεγγάρι μέχρι να το σιχαθείς.

Couleur Locale

Couleur Locale

Ένα χαλαρό μαγαζί με μεγάλη και ευρύχωρη ταράτσα που “βλέπει” Ακρόπολη, Πλάκα, Μοναστηράκι και τρέχα γύρευε. Ίσως δυσκολευτείς να το βρεις με τη μια, καθώς το ασανσέρ βρίσκεται μέσα σε μια στοά, αλλά αξίζει την αναζήτηση!

Bios

GreekGuide.com

Φρέσκα ποτά, ατμοσφαιρική μουσική και εξαιρετική θέα από Κεραμεικό πλευρά. Τι άλλο χρειάζεσαι για να περάσεις καλά; Πρόσεχε μόνο να πας νωρίς γιατί το μέρος είναι δημοφιλές και είναι πιθανό πως θα σου πάρουν την θέση!

 

Ταράτσα bar (Χοροστάσιο)

Καλαμιές, τραπεζάκια πικνίκ και ψάθινες ομπρέλες, μια μικρή ταράτσο-όαση που περιμένει να την ανακαλύψεις.

 

 

Δες εδώ πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2017 τα ζώδια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;