Έλεν Ντε Τζενέρις: Αυτή είναι η λέξη που της απαγόρευσαν να πει live!
Στο παρελθόν, η Έλεν Ντε Τζενέρις δεχόταν λογοκρισία στις εκπομπές της!

Και όμως, παρότι ο κόσμος δεν διέφερε τρομακτικά από το σήμερα, η Έλεν Ντε Τζενέρις δεν μπορούσε να εκφραστεί ελεύθερα κατά την διάρκεια των εκπομπών της στην τηλεόραση. Πρακτικά, κάποτε της απαγόρευαν να είναι αυτό που έχει γεννηθεί να είναι.

Η εκπομπή της Έλεν ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2003 και αυτές τις μέρες, γιορτάζει τα 15α γενέθλια της.

Με αφορμή την ημέρα αυτή, η Ντε Τζενέρις μίλησε στον Ryan Seacrest για το παρελθόν, κάνοντας μια αναδρομή στην ιστορία του “The Ellen DeGeneres Show” και αποκαλύπτοντας fun (ή και όχι) facts για αυτήν.

«Στην αρχή ήταν ένα σόου που κανείς δεν ήθελε να αγοράσει», είπε μεταξύ άλλων. Ο λόγος πίσω από αυτό, εξήγησε, ήταν πως κανείς δεν θεωρούσε πως ο κόσμος θα ήθελε να παρακολουθεί μια λεσβία καμία ώρα της ημέρας.

Τότε, προτού γνωρίζει την Portia de Rossi, η Έλεν έβγαινε με την Anne Heche και μετά, με την φωτογράφο Alexandra Hedison. Για εκείνη την φάση, αποκάλυψε πως της είχαν απαγορεύσει να μιλήσει δημόσια για την ζωή της και είχαν θέμα με μια συγκεκριμένη λέξη.

«Θυμάμαι ότι με κάποιο τρόπο είχα χτυπήσει το δάχτυλό μου. Τότε ήμουν σε σχέση και καθώς περιέγραφα το γεγονός ετοιμαζόμουν να πω στον αέρα «εμείς» αντί για «εγώ» και με έκοψαν. Οι παραγωγοί πίστευαν ότι με αυτό τον τρόπο όλος ο κόσμος θα έκανε εικόνα εμένα μαζί με μια γυναίκα».

Η “ποινικοποίηση” της πραγματικής της φύσης, την ώρα που είχε παλέψει για να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτήν, την έκανε να νιώθει ιδιαίτερα άσχημα.

«Ένιωθα απαίσια γιατί είχα δουλέψει σκληρά για να είμαι αληθινή και να διαχειριστώ τα συναισθήματα μου για το ότι έκρυβα κάτι που εγώ μπορεί να ήξερα ότι δεν είναι λάθος, αλλά η κοινωνία μου επέβαλε το αντίθετο», είπε.

“Αρχικά, έχω χάσει ένα μεγάλο μέρος του κοινού επειδή μίλησα ανοιχτά για το ποια είμαι και τώρα θα χάσω και το κοινό που με στηρίζει γι’ αυτό ακριβώς το λόγο επειδή θα το κρύβω.”

«Δεν ήταν εύκολο να το χειριστώ», πρόσθεσε «Ξέρω ότι έτσι είναι αυτή δουλειά και γνωρίζω ότι χρειάζεται να “ταιριάζω” σε όλους, αλλά αυτό που τελικά σε κάνει πιο αρεστό είναι η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;