Πολ Γουόκερ: Η συγκινητική αφιέρωση της κόρης του για τα 44α του γενέθλια!
Ο Πολ Γουόκερ θα γινόταν 44 ετών αυτόν τον Σεπτέμβριο!

Μπορεί η νεαρή Meadow Walker να έχει χάσει τον πατέρα της από το 2013, αυτό δεν την εμποδίζει, όμως, από το να του στέλνει ευχές κάθε χρόνο.

Αυτήν την φορά, τίμησε την μνήμη του με μια αλυσίδα αγάπης, μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια όπου φορά μια στολή και χορεύει με τον μπαμπά της. Μέσω αυτής της δημοσίευσης, η Meadow ζήτησε από τον κόσμο να κάνει καλές πράξεις.

In honor of my dad’s birthday today, we’re challenging you to DO GOOD! Share a video or photo of your random act of kindness and nominate 4 people to join the challenge! Be sure to tag the foundation as well as hashtag #PWFdogoodchallenge, so we can check out all of your posts! I nominate @marisamiller @vindiesel @meghanrochey & @lilchaseyk

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meadow Walker (@meadowwalker) στις

“Προς τιμή των γενεθλίων του μπαμπά μου, σας προκαλούμε να κάνετε καλές πράξεις! Μοιραστείτε ένα βίντεο ή μια φωτογραφία από μια τυχαία καλή πράξη που έχετε κάνει και προτείνετε 4 άτομα να πάρουν μέρος σε αυτή την πρόκληση”.

Ακόμη, ζήτησε ο κόσμος να κάνει tag το οργάνωση Paul Walker Foundation ώστε να δουν όλες τις συμμετοχές και παρακάλεσε και τον Vin Diesel, μεταξύ άλλων, να κάνει το ίδιο.

Μπαίνοντας μάλιστα στη σελίδα της οργάνωσης, το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι αυτό:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;