10 υπέροχα site που θα σου αλλάξουν τη ζωή
10 magnificent site που θα δώσουν νόημα στην ανιαρή καθημερινότητά σου!

Υπάρχουν site για τα πάντα κυριολεκτικά! Σου βρήκαμε 10 διασκεδαστικές σελίδες που μπορείς να τσεκάρεις όταν βαριέσαι!

 

1. Πόσο καλός είσαι στο να αναγνωρίζεις διάφορες γλώσσες;; Ακόμα και αν είσαι άμπαλος ας φακ αυτό το site θα σου οξύνει τo skill στο έπακρο για να το παίζεις ιστορία μετά.

languages

Τσέκαρέ το εδώ!

 

2. Random name generator!! Eίτε θέλεις να ονομάσεις τον χαρακτήρα σου στο wow, είτε θέλεις να γίνεις ευρηματικός και ιδιαίτερος με το όνομα του αγγέννητου παιδιού σου, αυτό το γαμάτο site είναι για σένα. Επίσης είναι ακραία fun όταν είσαι.. ένα με το σύμπαν 😉

Μπές εδώ!!

 

3. Μάθε πόσοι άνθρωποι βρίσκονται στο διάστημα αυτή τη δεδομένη στιγμή. I don’t want to live on this planet anymore meme στην πραγματικότητα όμως!

Μπές και δές εδώ!

 

4. Εεε.. Δυστυχώς ή ευτυχώς μεγαλώνουμε και γερνάμε. Μπές και τσέκαρε τα νούμερα seriously. Η ακρίβεια αυτής της σελίδας είναι ελαφρώς unsettling.

μεγαλώνουμε

check this crazy shit out here!

 

5. Πόσες κούπες καφέ άραγε θα σε στείλουν στις λέυκες;; Καταχώρησε το βάρος σου και δές πόση καφεινη θα σε  κάνει ένα με το σύμπαν. Και όχι με την καλή την έννοια!!

Ayo! Down here!!!

 

6. Τρόλλαρε τους όλους παίζοντάς το χάκερ. Τώρα θα δούνε όλοι στο γραφείο πόσο σκληρός καριόλης είσαι με τα intense hacking skills σου. Revenge of the nerd!!!

Δές το site εδώ!

7. Τι στο διάολο να μαγειρέψω σήμερα γαμώ το φελέκι μου γαμώ. Άν θέλεις ιδέες για συνταγές και ταυτόχρονα να νιώθες οτι σε πιέζουν (wtf) τότε αυτο είναι το site για σένα!

“I don’t fucking like that”. Κλαίω. Τσέκαρε εδώ!

 

8. Άν δουλέυεις/έχεις μάθημα πρωί, δεν είσαι morning type και δεν μιλιέσαι γενικά αν μυρωδία espresso δεν αγγίξει τις πρώτες τριχούλες της κακοσχηματισμένης μυτούλας σου τότε αυτή η σελίδα ενδεχομένως να σου φανεί όντως χρήσιμη.

Άν θές να είσαι φρεσκαδούρι και να μην laggάρεις give it a shot! Ε! Ξύπνα εδώ πάτα!

 

9. Το ακόλουθο site σε ενημερώνει αν είναι Χριστούγεννα ή οχι. Είναι άκρως χρήσιμο εργαλείο και απαραίτητο στη ζωη μας. Είναι πολυ helpful αν μπερδέυεσαι έυκολα και αναρρωτιέσαι κάθε μέρα αν είναι Χριστούγεννα ή όχι.

Btw το γράφει και στην γλώσσα σου. Απλό, ενημερωτικό και άμεσο. Τσέκαρε!

 

10. Άν έχεις βαρεθεί η ηχητική υπόκρουση της ζωής σου να αποτελείται απο μαλακίες ήχους γενικά, βάλε τα ακουστικάκια σου όμορφο, μυστήριο πλάσμα και κάνε ένα break.

Βάλε ακουστικά κ βγάλε τους μαλακία ήχους μπαίνοντας εδώ!

 

Δές επίσης! 5 social media sites που έχουν πεθάνει 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 5 
 6 
 48 
 9 
 10