Πώς να μετατρέψεις την γκαρσονιέρα σου σε μίνι παλάτι!
Πώς να διαμορφώσεις το φοιτητικό σου σπίτι με ελάχιστο budget.

Όταν ζείς σε γκαρσονιέρα είναι άκρως στοιχειώδες το να είναι καλά δομημένος και οργανωμένος ο χώρος σου ώστε να μην είναι το ένα πάνω στο άλλο και εσύ συνεπώς να μην τρελαίνεσαι.

Είναι δύσκολο, το ξέρω, αλλα είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε! Συνέχισε την ανάγνωση αν θελεις tips & tricks ως προς το πώς θα οργανώσεις και θα διακοσμήσεις όμορφα τον χώρο σου.

 

1. Αποθηκευτικοί χώροι.

Είναι το άλφα και το ωμέγα στην οργάνωση. Αν το σπίτι σου δεν διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους, μπορείς να αγοράσεις οικονομικά και σε διάφορα σχέδια και χρώματα απο διάφορα πολυκαταστήματα με είδη διακόσμησης και έπιπλα.

 

2. Ελάχιστα έπιπλα.

Θυμισου. Σε θέματα decor και οργάνωσης, όσο το λιγότερο, τοσο το καλυτερο. Δεν θα νοικιάσεις έπαυλη δυστυχώς αλλα γκαρσονιέρα.

Δεν θα μου είσαι με όλη σου την προίκα απ’το χωριό αλλα ούτε και θα μου κοιμάσαι σε στρώμα στο πάτωμα.

Ούτε ότι μας αρεσει το παίρνουμε. Να υπάρχει συνοχή στα στοιχεία του χώρου και αλληλουχία ως προς τα χρώματα και την τοποθέτησή τους.

 

3. Αν ο χώρος σου είναι ενιαίας μορφής, μην απελπίζεσαι!

Μπορείς να αποκόψεις την μια πλευρά απο την άλλη με πολλούς τρόπους! Το πιο σύνηθες είναι καποιο διαχωριστικό κρεμαστό απο το ταβάνι αλλα μπορείς να βάλεις κάποιο vintage παραβάν ή και σεντόνι (θυμίζει λίγο νοσοκομείο αλλα οκ γούστα).

Θα βρείς όλα αυτά σε πολλά γνωστά πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού σε αρκετά ευρύ φάσμα τιμών.

 

4. Προτίμα χρώματα παστέλ και γήινα.

Ανοίγουν τον χώρο προσδίδοντας του πιο minimalistic vibes και κατ επέκταση φαίνεται και πιο καθαρός. Επηρεάζει επίσης θετικά την ψυχολογία σε σύγκριση με έντονα εκτυφλωτικά χρώματα.

 

5. Diy aka χειροποίητη διακόσμηση.

Το οτι δεν διαθέτεις το budget για να διακοσμήσεις τον χώρο σου δεν σημαίνει πώς οι τοίχοι σου χρειάζεται να παραμείνουν γυμνοί.

Σε καταστήματα με είδη ζωγραφικής μπορείτε πολύ οικονομικά να αγοράσετε καμβαδάκια και ένα σετ μολύβια η μπογιές της προτίμησής σας και να μεγαλουργήσετε.

Και το καλύτερο;; Βάζετε κυριολεκτικά μεσα την δικιά σας πινελιά και ο χώρος σας γίνεται πιο προσωποποιημένος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;