Τα 5 καλύτερα πολυαναμενόμενα horror games του 2017!

Από Αναστασία Χρονοπούλου 3 Οκτωβρίου 2017

Δεν θα ξανακοιμηθείς με το φώς κλειστό, guaranteed!

1. Agony.

Κονσόλες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Τοποθετημένο σε ολοφάνερα unsettling και unnerving περιβάλλον, το Agony είναι ένα first person survival horror game που σε πρώτο πλάνο βρίσκεσαι στην κόλαση. Κατεφθείαν στο ψητό! Ξεκινάς το ταξίδι σου περιπλανώμενος στην κόλαση ως βασανισμένη ψυχή δίχως καμία ανάμνηση του παρελθόντος με όπλα σου την ικανότητα να ελέγχεις πάσης φύσεως όντα στο διάβα σου και να κάνεις possess δαίμονες! Ο μόνος τρόπος να ξεφύγεις ειναι να προχωρήσεις μέχρι τα έσχατα βάθη της κολάσεως και να κάνεις confront την Red Goddess. You got the guts?

2. Ad Infinitum.

Κονσόλες: PC

Ημερομηνία έκδοσης: Ακόμα tba

Το Ad Infinitum είναι ένα ατμοσφαιρικό single player horror game που μας τοποθετεί στην εποχή του πρώτου παγκοσμίου πολέμου με pov first person. Σαν να μην φτάνει αυτο βρίσκεσαι στα χαρακώματα ενός γραφικού πεδίου μάχης, καταδιωκόμενος απο εκτρωματικές οντότητες με μοναδικό (και λογικό;;;) στόχο να τραπείς σε φυγή και να βρείς έξοδο απο τον κόσμο του πόνου και του θανάτου. Τα γραφικά του θα σε αφήσουν άναυδο σε σημείο breaking point!

 

3. The Evil Within 2.

Κονσόλες: PC, PS4, Xbox One

Ημερομηνία έκδοσης: 13 Οκτωβρίου, 2017

Ο απόλυτος τρόμος επιστρέφει στις 13 Οκτωβρίου… Στο The Evil Within 2 ακολουθούμε και πάλι τον detective Sebastian Castellanos σε ενα κολασμένο quest να σώσει την κόρη του . Ο μοναδικός τρόπος για να το κάνει αυτό είναι να εισέλθει σε έναν εφιαλτικό κόσμο και να ανακαλύψει το σκοτεινό υπόβαθρο μιας κάποτε ειδυλλιακής πόλης. Κάθε γωνιά αυτού του διεστραμμένου κόσμου αποτελεί θανάσιμη απειλή.

Θα καταφέρει να επιβιώσει χρησιμοποιώντας όπλα και παγίδες ή θα επιλέξει να ξεγλιστρήσει χαμένος μέσα στις σκιές; Αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία για εξιλέωση και η μόνη έξοδος είναι προς τα μέσα. Πολύ silent hill-esque και top επιλογή για τους λάτρεις των horror games.

 

4. Visage.

Κονσόλες: PC, PS4, Xbox One

Ημερομηνία έκδοσης: Ακαθόριστο 2017

Το Visage μας μεταφέρει σε ενα τεράστιο σπίτι-λαβύρινθο, οπου βρήκαν πολύ βίαιο θάνατο πολλές οικογένειες. Ώς παίχτες, ξαναζούμε τις αναμνήσεις των αποθνησκόντων οι οποίες φαντάζομαι δεν θα είναι και οι πιό ευχάριστες, ενώ η SadSquare Studio χρησιμοποιεί όλους τους άσους σε ό,τι μανίκια υπήρξαν ποτέ involved με haunted house theme υπόσχοντας δυνατά jumpscares και βαθιά αίσθηση απόγνωσης. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να ανακαλύψει ο παίχτης την αλήθεια πρωτού οδηγηθεί στην τρέλα ενώ τα τέρατα εμφανίζονται randomly ωστε το κάθε playthrough να είναι μοναδικό!  Η SadSquare επίσης στοχέυει να φέρει το Visage και σε πλατφόρμες VR.

 

5. Observer.

Κονσόλες: PC, PS4, Xbox One

Ημερομηνία έκδοσης: Ακαθόριστο 2017

To >observer_ είναι φάση cyberpunk horror game απο τους δημιουργούς του πασίγνωστου Layers of fear. Ανακάλυψε έναν κόσμο κατακτημένο απο ιούς, πολέμο και εξαθλίωση στο έτος 2084 και παίξε στην πρώτη γραμμή των «neural police» χακάρωντας μέσα στα χαοτικά μυαλά των ψυχασθενών.

 

 

Δές επίσης! Τα 8 πιο πολυαναμενόμενα games του 17-18!

 

 

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486