12 πράγματα που δεν ήξερες οτι μπορεί να κάνει το iPhone σου!
Μάθε τα κόλπα που κρύβει η συσκευή σου!

Τρομερό ποσοστό ανθρώπων κάνει χρήση iPhone στις μέρες μας παρά το τσουχτερό του κόστος, και αυτό γιατι είναι μια λειτουργική συσκευή που τα έχει όλα! Ωστόσο υπάρχει πληθώρα δυνατοτήτων που δεν γνωρίζουμε πως διαθέτει! Τσέκαρε παρακάτω τι κολπάκια μπορεί να κάνει η συσκευή σου!

 

1. Αν βιάζεσαι να φορτίσεις το κινητό σου, μπορείς να επιταγχύνεις την διαδικασία βάζοντας το σε airplane mode.

2. Θα γίνει ακόμα πιο γρήγορη η φόρτιση αν χρησιμοποιήσεις το φορτιστή του iPad, χωρίς να κινδυνεύσει η συσκευή σου.

3. Όταν θες να γράψεις τη διεύθυνση ενός site, αν κρατήσεις πατημένο το «.» θα σου βγάλει πληθώρα συντομεύσεων, όπως “.com”, “.edu”, “.net” κ.λπ

4. Αν κάνεις λάθος σε κάποιο κείμενο που έχεις γράψει και θες να το σβήσεις όλο, ο γρηγορότερος τρόπος είναι κουνώντας το αριστερά δεξιά με κοφτες κινησεις.

5. Παρόλο που δεν το γνωρίζεις, έχεις πάνω σου φορητό αλφάδι! Άνοιξε το compass app και κάνε ένα swipe προς τα δεξιά. Θα σου φανεί πολύ χρήσιμο όταν πχ θέλεις να κρεμάσεις έναν πίνακα!

6. Όταν είσαι στο camera app και θες να εστιάσεις εσύ σε ένα σημείο, αντί να κάνει auto focus, κράτα το σημείο της οθόνης που επιθυμείς πατημένο έως ότου βγει η ένδειξη «AE/AF lock»

7. Αν δίνεις τη συσκευή σου γενικά, πχ σε κάποιο παιδί και φοβάσαι μη χρεώσουν την πιστωτική σου με πράγματα που δεν πρέπει, θέσε σε λειτουργία το Guided Access. Πας Settings > General > Accessibility και πατάς On στο Guided Access.

8. H Siri μπορεί να σας πει πόσα αεροπλάνα πετάνε αυτή τη δεδομένη στιγμή από πάνω σας.

9. Αν δεν έχεις συσκευή με Touch ID και θες να βάλεις ένα πιο σύνθετο password από τα 4 ψηφία του passcode, πήγαινε Settings > General > Passcode Lock και κλείσε το Simple Passcode. Πλέον μπορείς να γράψεις ολόκληρο κείμενο.

10. Θες για κάποιο λόγο να στείλεις σε κάποιον τα πιο συχνά μέρη που έχεις επισκεφτεί; Settings > Privacy > Location Services > System Services και δες στο πεδίο που λέει Frequent Locations.

11. Αν είναι βράδυ και σε κουράζει η φωτεινότητα της οθόνης, κάνε όλα τα χρώματα να βγαίνουν στο αρνητικό τους. Settings > General > Accessibility και βάλε On στο Invert Colors. Γαμάτο ε;

12. Μπορείς να βγάλεις ακόμα τελειότερες φωτογραφίες ανοίγοντας την πυξίδα. Έτσι ευθυγραμμίζεις το πλάνο σου και βγαίνουν πιο ίσιες οι φωτογραφίες.

 

Δες επίσης: iPhone X: Η ανατριχιαστική λογική πίσω από την εξωφρενική τιμή του!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;