Νέο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα από το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος & Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Εγκαινιάστηκε η νέα συνεργασία μεταξύ ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Επιστήμης Δεδομένων

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Βιβλιοθήκης του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» η εναρκτήρια εκδήλωση για το νέο Δι-ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) με τίτλο «Επιστήμη Δεδομένων / Data Science». Το διετές Πρόγραμμα που γίνεται στα αγγλικά, είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» και του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Το πρόγραμμα διεξάγεται απογευματινές ώρες στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», και το παρακολουθούν 25 επιλεγμένοι απόφοιτοι ΑΕΙ και ΤΕΙ, διαφόρων ειδικοτήτων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να διευρύνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής του ΕΚΕΦΕ “Δ” και Πρόεδρος του Δ.Σ. Γ. Νούνεσης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Κ. Μασσέλος καθώς και όλοι οι καθηγητές και φοιτητές του Προγράμματος.
Ο Διευθυντής του Προγράμματος της Επιστήμης Δεδομένων και υπεύθυνος Εκπαίδευσης του Ινστιτούτου Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» Δρ. Βαγγέλης Καρκαλέτσης καλωσόρισε τους νέους φοιτητές λέγοντας: «είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το νέο αυτό ξεκίνημα καθώς και τη συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Το συγκεκριμένο αντικείμενο έχει μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανοίξει νέους ορίζοντες στους φοιτητές μας τα επόμενα χρόνια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;