H adidas δέχεται την πρόκληση και αποκαλύπτει το νέο, εκρηκτικό DAME 4
Το Dame 4 είναι φτιαγμένο για την απόλυτη άνεση στο παρκέ χωρίς αντιπερισπασμούς –

Η adidas δέχτηκε την πρόκληση και ανεβάζει τον πήχη με το Dame 4, το απόλυτο μπασκετικό παπούτσι που μπλοκάρει τους αντιπερισπασμούς, προσφέρει απόλυτη άνεση εντός και εκτός γηπέδου, είναι ανθεκτικό σε κάθε παρκέ και αντιπροσωπεύει το θάρρος και την αποφασιστικότητα του εμπνευστή του, Damian Lillard.
Το νέο Dame 4 σχεδιάστηκε για να μπλοκάρει κάθε είδους αντιπερισπασμό, ενώ αγκαλιάζει το πόδι σαν κάλτσα προσφέροντας ανάλαφρη αίσθηση, άνεση και μέγιστη στήριξη την στιγμή που ο παίκτης επιτίθεται στον αντίπαλο.

Το ειδικό πλέγμα που ενσωματώνεται στο πάνω μέρος προσφέρει τέλεια εφαρμογή και ελευθερία κινήσεων εντός γηπέδου, ενώ παράλληλα επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει.

Το μαξιλάρι BOUNCE σε όλο το μήκος του παπουτσιού βελτιώνει την αίσθηση επαφής του ποδιού με το παρκέ και εγγυάται μέγιστη άνεση για τις καθημερινές προπονήσεις, ενώ το γεμάτο αυλακώσεις σχέδιο με το εξελιγμένο μοτίβο εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση για απότομες αλλαγές κατεύθυνσης, γρήγορες κινήσεις και άλματα προς την μπασκέτα.

Η εξωτερική σόλα BOUNCE σχεδιάστηκε έτσι ώστε να παραπέμπει στην εικόνα μουσικών κυμάτων, κάτι που αντιπροσωπεύει το πάθος του Damian Lillard για την hip hop μουσική. Τα αρχικά YKWTII που αποτυπώνονται στο πίσω μέρος του παπουτσιού συμβολίζουν τη φράση “You Know What Time It Ιs”, μεταδίδοντας το μήνυμα της σε όλους όσους αμφιβάλουν, ενώ το “Patience, Persistence ,Purpose” που είναι χαραγμένο στο κάτω μέρος της σόλας του παπουτσιού εκφράζει την απαράμιλλη φύση του Damian Lilard.

Το Dame 4 είναι αδιαμφισβήτητα το παπούτσι που συνδυάζει στοιχεία εμπνευσμένα από τις ποιο χαρακτηριστικές στιγμές του Damian Lillard στο παρκέ, ενώ σημαντικά νούμερα της κορυφαίας καριέρας του αποτυπώνονται σε όλη την επιφάνεια της γλώσσας του παπουτσιού:

3512: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Damian Lillard που τον έκαναν να ξεχωρίσει για την ομάδα του στο λύκειο
25.6.4: Στα αποτέλεσμα των εθνικών αγώνων οι επιδόσεις του Dame προκάλεσαν το ενδιαφέρον όλων, την τελευταία του χρονιά που αγωνιζόταν στο Weber State.
6: O μέσος όρος του σε “κλεψιές” που τον ανέδειξε ώς Rookie της χρονιάς το 2013
0.9: συμβολίζει το δέκατο του δευτερολέπτου που στιγμάτισε την καριέρα του Lillard.
0: 0% έδωσαν οι κριτικοί στον Damian στην πορεία της καριέρας του από το Oakland στο Ogden και μετά στο Oregon.

Στην Ελλάδα, το Dame 4 θα είναι διαθέσιμο από τις 6 Οκτωβρίου στο www.adidas.gr και σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;