5 Παιχνίδια για να μην βαρεθείς ποτέ στη σχολή σου!

Από neolaia.gr Team 18 Οκτωβρίου 2017

5 Δωρεάν διασκεδαστικά παιχνίδια για σένα και τους φίλους σου!

Όσο καλός φοιτητής και αν είσαι, όσο και να σου αρέσει η σχολή σου κάποια στιγμή θα βαρεθείς τις ατέλειωτες ώρες μέσα στο γεμάτο αμφιθέατρο. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα μικρό διάλειμμα παίζοντας έξυπνα παιχνίδια με τους φίλους σου ή ακόμα και μόνος σου.

Πιο αναλυτικά, αξίζει να σου πω πως τα παρακάτω παιχνίδια μπορείς να τα παίξεις είτε από το κινητό σου ή το τάμπλετ σου είτε από τον λάπτοπ ή τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σου, τόσο απλά! 🙂

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά!

1. Slam Dunk Forever

Το παιχνίδι είναι απλό, μια μπάλα του μπάσκετ κρέμεται από ένα σκοινί, πόσα καλάθια μπορείς να βάλεις για να κερδίσεις; Παίξε τώρα!

2. Connect The Dots

Προσοχή! Αυτό το παιχνίδι είναι άκρως εθιστικό! Για να κερδίσεις και να περάσεις την πίστα θα πρέπει να ενώσεις όλες τις βουλίτσες μεταξύ τους. Θα πρέπει να σκεφτείς συνδυασμούς για πάρεις τους ανάλογους πόντους και να μπορέσεις να ανέβεις επίπεδο! Παίξε τώρα! 

3. Bounce Prediction

Άλλο ένα παιχνίδι λογικής στο οποίο θα πρέπει να μαντέψεις που θα καταλήξει η μπίλια. Ένα πράγμα έχω να σου, δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις. Δοκίμασε το δωρεάν!

4. Jetpack

Δεν γίνεται να μην ξέρεις το Jetpack. Πόσα επίπεδα μπορείς να ανέβεις με μια μόνο ζωή; Δοκίμασε το! 

5. Hostage Rescue  

Αυτοί οι όμηροι χρειάζονται την βοήθεια σου, πόσους ομήρους μπορείς να σώσεις! Παίξε τώρα! 

Αυτά ήταν τα  5 παιχνίδια που σου προτείνουμε να παίξεις, αν πάλι δεν σε εντυπωσίασαν και ψάχνει κάτι διαφορετικό, μια απλή επίσκεψη στο Freebrowsergames σίγουρα θα σε ανταμείψει! 🙂

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486