Escape Room: 5 συμβουλές και tips για την πρώτη σου επίσκεψη!
Δες το απόλυτο survival guide για Escape Rooms!

Όταν λοιπόν έχεις πάψει να τρομάζεις και να φοβάσαι με ταινίες τρόμου και δεν τρώς jumpscare στα horror games, η λύση είναι μία! Τώρα, οι χειρότεροί σου φόβοι παίρνουν πραγματική και υλική διάσταση με μια επίσκεψη σε Escape room! Η παιδική χαρά των adrenaline freaks!

Βέβαια δεν είναι όλα τα escape room horror genre, υπάρχουν και άλλα που εστιάζουν κυρίως στην επίλυση μυστηρίων και υπάρχουν πολλοί βαθμοί δυσκολίας, αλλα αλήθεια… Να το κάνεις τι αν δεν σου φτάσει την αδρεναλίνη στα ύψη;!

Ετοιμάσου και εφοπλίσου για την μοναδική αυτή εμπειρία με τα 5… survival tips που σου συγκεντρώσαμε!

 

1. Μην πιείς 10 λίτρα νερό. Θα φάς τρελό debuff. And once you go in there’s no coming out!

Είναι ακραία χρήσιμη συμβουλή, να την ακολουθήσετε! Πολλοί κάνετε το λάθος και καταναλώνετε πολλά υγρά πριν την είσοδό σας στο δωμάτιο με αποτέλεσμα στα μισά η και πιο πρίν να σας… καλέι η φύση!

Το κόκκινο κουμπί σε κάνει disqualify μια και έξω απο το παιχνίδι γιατι προφανώς και δεν μπορείς να κάνεις break για τουαλέτα. Δεν είσαι ούτε σπίτι σου ούτε στη δουλειά.

Επιπλέον, αν πας σε δυνατό horror room είναι άκρως πιθανό να κατουρηθείς πάνω σου, έχει ακουστεί και αυτό!

 

2.  Καλό θα ήταν πιο πρίν να έχεις πιεί κανα καφεδάκι.

Θα χρειαστείς εγρήγορση, ταχύτητα σκέψεων και ταχύτητα σώματος. Εντάξει, δεν χρειάζεται να είσαι ecstaSI ecstaNO αλλα ούτε και να κοιμάσαι όρθιος και μην συνεισφέρεις στην ομάδα σου!

 

3. Αν βρείς κάποιο “στοιχείο” φώναξέ το!

Μην χρονοτριβείς! Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει γρήγορα και βοήθα την ομάδα σου ερευνώντας με προσοχή και λεπτομέρεια όλο το δωμάτιο, και όταν το βρείς πες το δυνατά!

 

4. Σεβάσου τον χώρο στον οποίο βρίσκεσαι και μην σπάς αντικείμενα!

Δεν είναι ωραίο και δεν είναι αστείο. Είναι το επάγγελμα κάποιων ανθρώπων αυτός ο χώρος και οφείλεις να το σεβαστείς αυτό.

 

5. Προσοχή σε αντικείμενα που έχετε πετάξει στο πάτωμα…

…γιατι μπορεί να πέσετε και να σκοτωθείτε! Τα δωμάτια έχουν κάποια props μέσα τα οποία ή περιέχουν κάποια στοιχεία ή είναι απλά διακοσμητικά. Μην τα πετάτε όπου νά ‘ναι στο πάτωμα γιατί όταν έρθει η ώρα να κανει spawn αυτό που σε κυνηγάει μπορεί κάποιος να πέσει και να χτυπήσει και επομένως να χαλάσει όλο το game!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
57'
1 - 1
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
19'
1 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΗΜ
46 - 37
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;